OSTALE NOVICE
Stran
od 147
18.1.2018
Evropske lige
Ni uradno, dokler ni uradno, opozarja Arsene Wenger, a razkriva, da je Alexis Sanchez blizu prestopu v Manchester United. Pierre-Emerick Aubameyang pa še ni stopil koraka bližje Emiratesu.
8
17.1.2018
Evropske lige
Theo Walcott bo ubral podobno pot kot Wayne Rooney. Ob zatonu kariere se bo preselil stopnico nižje, v Everton, toda s povsem drugačno popotnico kot Rooney. Walcott za razliko od Rooneyja nikoli ni zares prepričal.
9
Evropske lige
Arsenal želi že v januarskem prestopnem roku združiti nekdanjo odlično navezo Dortmunda, ki je v sezon 2015/16 med seboj dosegla kar 62 golov. Bosta Pierre-Emerick Aubameyang in Henrik Mkhtarjan znova zaigrala skupaj?
13
16.1.2018
Evropske lige
Agent Mino Raiola trdi, da prestopa Alexisa Sancheza iz Arsenala v Manchester United ne bo, v kolikor njegov varovanec Henrikh Mkhitaryan ne bo šel v nasprotno smer.
8
Evropske lige
Theo Walcott je po dvanajstih letih pri Arsenalu zdaj izjemno blizu odhodu iz vrst Topničarjev. Ti ga bodo, kot vse kaže, za okoli 20 milijonov funtov prodali v Everton. Prestop napoveduje tudi zanesljivi BBC.
4
Evropske lige
Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je na tiskovni konferenci po tekmi proti Stoku spregovoril o možnostih za prihod Alexisa Sanchez in odhod Henrika Mkhtarjana. Oboje je vse bližje končni rešitvi.
11
15.1.2018
Evropske lige
V nekaj dneh bomo kot kaže dočakali epilog še drugega bombastičnega januarskega prestopa. Alexis Sanchez je na izhodnih vratih Arsenala, vojno manchestrskih velikanov zanj pa dobiva United.
17
14.1.2018
Evropske lige
Zdi se, da je Alexis Sanchez tik pred odhodom iz Arsenala. Tudi Arsene Wenger je po porazu z Bournemouthom priznal, da je prva zvezda ekipe v pričakovanju transferja.
1
Evropske lige
Številni angleški in brazilski viri trdijo, da je trener Arsenala Arsene Wenger že identificiral igralca, ki bo v moštvu nasledil Alexisa Sancheza. Tarča številka ena je Malcom, na radarju tudi Henrik Mkhtarjan.
2
Evropske lige
Alexis Sanchez danes, ko Arsenal igra z Bournemouthom, ne bo konkuriral za nastop. Napadalec ni odpotoval na tekmo, kar bi lahko pomenilo, da je njegov prestop blizu realizaciji.
20
Stran
od 147