Damjan Tratnik   29. september 2016
Trener Arsenala o govoricah, ki ga povezujejo s klopjo angleške reprezentance

Zanima me le Arsenal

Trener Arsenala Arsene Wenger je zatrdil, da navkljub govoricam, ki ga povezujejo z izpraznjeno klopjo angleške reprezentance, niti najmanj ne razmišlja o slovesu.
SORODNE NOVICE
Nad Mourinha z mlekom in vodo
11.12.2017 | Evropske lige
City zmagal že 14. zapovrstjo ...
10.12.2017 | Evropske lige
City je gospodar Manchestra in...
10.12.2017 | Evropske lige
Conte: Govoriti o naslovu je m...
10.12.2017 | Evropske lige
Defoe v slogu Van Bastna in Os...
10.12.2017 | Evropske lige
Če ne marate Manchester Cityja...
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Angleške stavnice so po neslavnem slovesu Sama Allardycea že pričele sestavljati nabor kandidatov za njegovo nasledstvo, stavniški favoriti pa so trenutno Alan Pardew, trener Crystal Palaca, Eddie Howe, trener Bournemoutha in nekdanji trener Hull Cityja Steve Bruce.

V Angliji so se v zadnjih dneh kljub temu razširile govorice, ki z izpraznjeno trenersko klopjo izbrane vrste povezujejo veliko bolj renomirano trenersko ime in sicer kar legendarnega stratega londonskega Arsenala Arsena Wengerja. Francozu, ki v letošnji sezoni praznuje svojo dvajseto obletnico delovanja na klopi topničarjev, se aktualna pogodba izteče ob koncu sezone, na vprašanja o tem, ali bi sprejel ponudbo angleške nogometne zveze, pa je odgovoril, da ga ta v tem trenutku ne bi zanimala.

"Počaščen sem. ker me povezujejo s klopjo angleške reprezentance, vendar pa je bil Arsenal vselej moja prioriteta. Do konca sezone sem tukaj in zato sem trenutno povsem osredotočen na svoje delo tukaj," je povedal Wenger, ki ni želel razpredati, kaj bi se utegnilo zgoditi po koncu letošnje sezone.

"Moja prioriteta bo vedno Arsenal, do konca sezone pa bomo že še videli, kako uspešen bom pri svojem delu," se je vprašanju izmaknil Wenger.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE