Damjan Tratnik   9. november 2012
Arsene Wenger je slabo sprejel Wilshereov vpoklic v reprezentanco

Wilshere vpoklican, Wenger jezen

Arsene Wenger je slabo sprejel vpoklic Jacka Wilsherea v angleško reprezentanco. Sam mladeniča previdno 'dozira', zato ne želi nepotrebnega tveganja.
SORODNE NOVICE
Bo Premier League vodil Španec...
21.2.2019 | Evropske lige
Mane je podoživel grozoto s te...
21.2.2019 | Evropske lige
Fellaini: Ne, res nisem na Kit...
21.2.2019 | Evropske lige
Emery: Ozil odloča, kaj bo sto...
21.2.2019 | Evropske lige
Ederson brez ene same obrambe
21.2.2019 | Evropske lige
Pri Tottenhamu so se razveseli...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Arsene Wenger je že pred časom napovedal, da pri povratku Jacka Wilsherea tokrat ne bo nihče hitel. Mladi vezist bo dobil toliko časa, kolikor ga bo potreboval. Očitno le pri Arsenalu, kajti angleški selektor Roy Hodgson ga je namreč vpoklical v reprezentanco za prihajajočo prijateljsko tekmo s Švedsko in s tem razjezil Arsenalovega trenerja Wengerja. 

"Moji občutki glede te teme niso pozitivni. Mislim, da je za Jacka to prezgodaj. Zaigral je trikrat, le enkrat je igral vso tekmo. Odsoten je bil 17 mesecev. Mislim, da bi potreboval 10 dni odmora. Potrkajmo na les in upajmo, da se bo to dobro končalo. Idealno bi seveda bilo, če ne bi bil vpoklican, ampak je," pravi Wenger. 

Wenger je vpoklic vendarle pričakoval: "Selektor išče veziste, zato sem to potihoma pričakoval. Dobro je, da konec tedna zaradi kazni ne bo igral. Te tekme novembra... Ne vem, kako lahko služijo kot priprava za tekmo, ki sledi januarja. Ko gledaš, kako igralci potujejo sredi novembra, se zdi, da za vsem skupaj stoji politika. Mislim, da gre za uslugo velikim podjetjem, manjše zveze pa s tekmami proti močnejšim reprezentancam služijo denar."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
123xyqz 9.11.2012, 11:41 Prijavi komentar
http://shrani.najdi.si/?q/B6/2kRqVGmx/3.jpg kdo je to na sliki?
retropil 9.11.2012, 11:17 Prijavi komentar
za prijateljsko tekmo ga lahko klub potegne nazaj če je res tako hudo narobe... pa ga očitno ne, tko da samo wenger nekej joka spet brezveze.. igral bo itak 15 minut če bo
Kawky 9.11.2012, 10:01 Prijavi komentar
Eee tumarija da ga je poklico za prijatlsko tekmo. Naj se zdaj še ke poškoduje ja :S
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE