Uredništvo    1. julij 2018
Dolgoletni topničar išče nov klub

Wilshere bi šel v tujino

Jack Wilshere zbira ponudbe po izteku pogodbe z Arsenalom. Dolgoletni član topničarjev ne izključuje možnosti, da bi nove izzive poiskal v tujini, čeprav uživa v bitkah angleške Premier League.
SORODNE NOVICE
Na pomolu nov prestop iz Liver...
19.10.2018 | Evropske lige
Angleži so gledalci, ne navija...
16.10.2018 | Evropske lige
Mislintat vrgel lovke na dva b...
14.10.2018 | Evropske lige
Ramsey Juventusu, Liverpoolu i...
12.10.2018 | Evropske lige
Milan želi Ramseya brez plačil...
11.10.2018 | Evropske lige
Zvezda MLS tarča Arsenala
9.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Jack Wilshere bo v prihodnji sezoni prvič v karieri nosil majico, ki ne bo tista londonskega Arsenala. S klubom ni podaljšal pogodbe in ga pri 26 letih po skoraj dveh desetletjih zapušča. "Za klub sem deset let igral kot profesionalec, njegov član pa sem bil 17 let. V tem trenutku ohranjam dobro fizično formo in razmišljam o prihodnosti," pravi Wilshere.
 
Zanj naj bi se zanimali člani angleške Premier League West Ham, Everton, Fulham, Crystal Palace in Wolves, a tudi nekateri klubi iz tujine. Zadnji je interes pokazal turški velikan Fenerbahče.
 
"Šel bi v tujino, če se pojavi prava ponudba. Čeprav vsi vedo, da imam rad Premier League in tukajšnje bitke. Sprejel bom tisto ponudbo, ki mi bo najbolj ustrezala. Ne mudi se mi. Spočil sem se in veliko razmišljal o svojem življenju in tem, kaj si želim," je še dodal.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Rosonero11 1.7.2018, 18:16 Prijavi komentar
model. Addblock rabiš ;) V Milanu se ga nebi branili bi dal mal prepotrebne širine v vezi. Čeprav bi bil sigurno flop, anlgeži izven otoka so tak slabi, ko italijani izven škornja.
kakav 1.7.2018, 13:26 Prijavi komentar
Dajte si naslednjič vzet vsaj pol minute, da preletite OSNOVNA dejstva na Wikipedii, preden objavite članek. Govorim o tem: "Jack Wilshere bo v prihodnji sezoni prvič v karieri nosil majico, ki ne bo tista londonskega Arsenala." Kar seveda ne drži, ker je bil pred leti na posoji v Boltonu, sezono 2016/2017 pa je v celoti preživel pri Bournemouthu. Glede na to, s koliko reklamami nas zasipavate, verjamem, da tud nekaj zaslužite s svojim pisarjenjem, zato bi se spodobilo, da se vsaj malo potrudite, ker nekdo, ki ne premore dovolj kritičnega razmišljanja, verjame vsemu, kar napišete, potem se pa moramo s takimi kregati v gostilnah :) Hvala.
retropil 1.7.2018, 11:04 Prijavi komentar
"Šele" 26 let. Občutek imam da je na sceni že 20 let. :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE