Damjan Tratnik   22. januar 2015
Brazilski branilec blizu selitvi v London

Wenger potrdil pogovore

Trener Arsenala Arsene Wenger je potrdil namigovanja, da se topničarji zanimajo za nakup brazilskega branilca Gabriela, ki nastopa pri španskem Villarrealu.
SORODNE NOVICE
EPL: Barkley pokvaril Mourinho...
20.10.2018 | Evropske lige
Ibrahimović: Mourinha napadajo...
19.10.2018 | Evropske lige
Pereira razkril razlog za spor...
19.10.2018 | Evropske lige
Hazard: Lahko tudi končam pri ...
19.10.2018 | Evropske lige
Na pomolu nov prestop iz Liver...
19.10.2018 | Evropske lige
Sijajne novice za Jurgena Klop...
19.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Londonski Arsenal je v januarskem prestopnem roku ujel 17-letnega Poljaka Krystiana Bielika, ki je bolj zamišljen kot dolgoročna naložba za prihodnost. Mladi Poljak kot kaže ne bo edini novinec v vrstah topničarjev, saj je vse bližje tudi prihod 24-letnega Brazilca Gabriela Pauliste, ki je v zadnjih dveh letih član španskega Villarreala. Trener Londončanov Arsene Wenger je priznal pogovore in namignil na to, da dogovor ni daleč.

"Pogovori se odvijajo dobro, vendar zaenkrat še ne morem reči, ali bomo našli skupen jezik. Počasi napredujemo in vsekakor obstaja možnost, da postane naš igralec," je povedal Wenger.

Španski mediji poročajo, da naj bi Arsenal za 24-letnika, ki še ni debitiral v brazilski izbrani vrsti, plačal približno 20 milijonov evrov, njegov status igralca, ki ne igra za svojo reprezentanco, pa bi utegnil predstavljati pomembno oviro pri pridobitvi delovnega dovoljenja.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE