Uredništvo    18. maj 2018
Veliki Francoz še koleba

Wenger ne ve, če bo še trener

Arsene Wenger je končal svojo dolgoletno misijo pri Arsenalu, prihodnost pa ostaja nedorečena. Ni še sprejel nikakršne odločitve, tudi glede tega ne, če bo še vzrajal pri trenerskem delu.
SORODNE NOVICE
Video: Volej iz sanj v Champio...
23.9.2018 | Evropske lige
EPL: Moutinho pokvaril dan Mou...
22.9.2018 | Evropske lige
Alex Ferguson danes znova na O...
22.9.2018 | Evropske lige
Matić z bogato donacijo pomaga...
22.9.2018 | Evropske lige
United je postal bolj kompakte...
21.9.2018 | Evropske lige
De Bruyne bo nazaj za derbi
21.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Po koncu 22 letnega obdobja na klopi Arsenala Arsene Wenger še zbira misli. V začetku tega meseca je 68-letni Francoz dejal, da je prejel ogromno ponudb, za zdaj pa o naslednjem projektu še ni sprejel odločitve.
 
"Prezgodaj je, da bi vedel kaj bom počel v prihodnje. Nisem še niti izpraznil pisarne. Na nek način sem še vedno v šoku," ne skriva Wenger.
 
"Dal si bom čas do 14. junija, dan preden se začne svetovno prvenstvo. Potem se bom odločil. Vprašanje je, če si še želim biti trener, ali je morda čas za druge funkcije. Zagotovo pa bom še naprej delal in branil moje nogometne ideje," je dejal Wenger in dodal: "Spontano bi dejal, da si še želim biti trener, a tega ne morem trditi z gotovostjo."
 
Mediji so v preteklosti povezovali Wengerja z direktorskim stolčkom pri Paris St. Germainu. Sam pravi, da se na tem področju nič ne dogaja. "V zadnjem času z ljudmi iz PSG nisem bil v stiku. Sem jim pa bil vedno blizu. Svetoval sem jim, naj kupijo klub. Prepričan sem bil, da lahko v mestu, ki ljubi nogomet, naredijo nekaj velikega. Ljudje pa včasih pričakujejo preveč. PSG je osvojil vse štiri domače lovorike. Kluba pa ne moreš zgraditi na ideji, da je vse razen osvojitve Lige prvakov neuspeh," je prepričan Wenger.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE