Uredništvo    6. marec 2017
Wenger pred Bayernom o Sanchezu

Wenger: Spora ni bilo!

Trener Arsenala je na današnji tiskovni konferenci ovrgel poročanja medijev o sporu med Alexisom Sanchezom in soigralci. Nič se ni zgodilo, pravi Wenger.
SORODNE NOVICE
Upornik N'Zonzi blizu prestopa...
14.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Ali Giroud tvega neodhod na mu...
5.12.2017 | Evropske lige
Mislintat: Pričakovanja Arsena...
4.12.2017 | Evropske lige
Wenger: Nakupe igralcev nadzir...
30.11.2017 | Evropske lige
Ne Arsenalu, ker je Griez enkr...
29.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
O sporu na treningu Arsenala med prvim zvezdnikom ekipe, Alexisom Sanchezom in soigralci je bilo prelitega že veliko črnila. Danes je trener londonskega moštva, Arsene Wenger, celotni zadevi dodal novo poglavje in pisanje angleških medijev povsem ovrgel.

"Ne vem, da bi se karkoli zgodilo. Prav nič se ni zgodilo. Po tekmi sem razložil, zakaj sem Sancheza pustil na klopi in bolj direktna postavitev je edini razlog za mojo odločitev. Sicer pa njegov pristop ... zelo predan igralec je, včasih z izstopajočim obnašanjem, ampak to se velikokrat dogaja v vseh ekipah," je žogico umiril Wenger.

Izkušeni Francoz je nekaj kritik podelil tudi prisotnim novinarjem: "Poročila o sporu so bila popolnoma napačna. Razumem pa, da je treba nekako napolniti časopisne stolpce. Če ni zmag, se pojavijo tudi neresnične zgodbe in s tem se moramo sprijazniti."

Wenger je nekaj besed spregovoril tudi o Mesutu Ozilu, ki za jutrišnjo povratno tekmo proti Bayernu, v kateri bodo Londončani lovili ogromno prednost Bavarcev, po bolezni še ni pripravljen: "Mislim, da Mesut jutri ne bo nastopil, bo pa pripravljen zaigrati čez vikend."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
zmaj05 6.3.2017, 22:13 Prijavi komentar
neizmerno slab manager!
johney 6.3.2017, 18:11 Prijavi komentar
tudi če so problemi v ekipi se jih rešuje vedno znotraj kluba ... ampak itak dokler folk verjame vsaki neumnosti ki jo napišejo mediji bo pač tako kot je
Ronnie_10 6.3.2017, 16:51 Prijavi komentar
ta wenger pa skoz zanika vse probleme. Nikol ni nč narobe v ekipi, sam zmagajo ne nobene pomembne tekme :D. Mal me spominja na unga viteza iz Monty Pythona, k je bil brez obeh nog in rok in se drl "only flesh wound".
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE