Damjan Tratnik   11. november 2010
Cesc Fabregas storil grob prekršek na tekmi proti Wolverhamptonu

Vsaj opravičil se je

Čeprav je storil prekršek, ki bi lahko tekmeca drago stal, se je Španec Cesc Fabregas po tekmi med Wolverhamptonom in Arsenalom vsaj opravičil Stephenu Wardu.
SORODNE NOVICE
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Sturridge je všeč Valencii
15.12.2017 | Evropske lige
Özil prej v United kot v Barco
15.12.2017 | Evropske lige
Nov dokaz, da nimamo sreče
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Stephen Ward je imel srečo, da jo je odnesel le z ureznino na svojem gležnju, ko je tik pred koncem tekme med  Wolverhamptonom in Arsenalom nanj štartal Cesc Fabregas in s prekrškom, ob katerem je marsikomu zastal dih, tako razburil trenerja domače ekipe Micka McCarthyja, da se je slednji komajda zadrževal. Španec je imel srečo, da jo je odnesel le z rumenim kartonom, po tekmi pa je hkrati dokazal, da je vendarle pravi športnik, saj se je za svojo potezo opravičil.

"Zgodila se je nesreča, to mi je povedal Cesc. Zato sem se tudi opravičil kolegu, če se je njegov nogometaš poškodoval," je po zmagi z 2:0 in dveh zadetkih Marouaneja Chamakha povedal trener londonske ekipe Arsene Wenger, McCarthy pa je dodal: "Cesc je šel na žogo, toda Ward jo je slabo odnesel. A to je prenesel kot moški. Enkratno je, da je Cesc po tekmi prišel v našo garderobo in se opravičil. Škoda, ker je tako slabo ocenil položaj... Toda to lahko prenesem, nisem takšen, da bi na veliko tarnal, ko nekdo nad mojim nogometašem naredi grob prekršek. Zaradi tega mi tudi ni všeč, ko vsi pljuvajo po moji ekipi v takšnih primerih. Žal je vse skupaj zgolj in samo amatersko drastično sranje. Tokrat je bilo vse skupaj tako, kot takrat, ko ti prijatelj zlomi nos, a ti nato vsaj kupi novo pivo."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE