Damjan Tratnik   11. november 2010
Cesc Fabregas storil grob prekršek na tekmi proti Wolverhamptonu

Vsaj opravičil se je

Čeprav je storil prekršek, ki bi lahko tekmeca drago stal, se je Španec Cesc Fabregas po tekmi med Wolverhamptonom in Arsenalom vsaj opravičil Stephenu Wardu.
SORODNE NOVICE
Prodaja Wembleyja ne gre po na...
18.10.2018 | Evropske lige
Sadio Mane opravil z operacijo...
17.10.2018 | Evropske lige
Lovren visoko na listi velikan...
17.10.2018 | Evropske lige
"Tudi Messi bi se mučil v Manc...
17.10.2018 | Evropske lige
Kloppa skrbijo kar štirje pome...
16.10.2018 | Evropske lige
Odleglo mu je, a Mourinhu zdaj...
16.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Stephen Ward je imel srečo, da jo je odnesel le z ureznino na svojem gležnju, ko je tik pred koncem tekme med  Wolverhamptonom in Arsenalom nanj štartal Cesc Fabregas in s prekrškom, ob katerem je marsikomu zastal dih, tako razburil trenerja domače ekipe Micka McCarthyja, da se je slednji komajda zadrževal. Španec je imel srečo, da jo je odnesel le z rumenim kartonom, po tekmi pa je hkrati dokazal, da je vendarle pravi športnik, saj se je za svojo potezo opravičil.

"Zgodila se je nesreča, to mi je povedal Cesc. Zato sem se tudi opravičil kolegu, če se je njegov nogometaš poškodoval," je po zmagi z 2:0 in dveh zadetkih Marouaneja Chamakha povedal trener londonske ekipe Arsene Wenger, McCarthy pa je dodal: "Cesc je šel na žogo, toda Ward jo je slabo odnesel. A to je prenesel kot moški. Enkratno je, da je Cesc po tekmi prišel v našo garderobo in se opravičil. Škoda, ker je tako slabo ocenil položaj... Toda to lahko prenesem, nisem takšen, da bi na veliko tarnal, ko nekdo nad mojim nogometašem naredi grob prekršek. Zaradi tega mi tudi ni všeč, ko vsi pljuvajo po moji ekipi v takšnih primerih. Žal je vse skupaj zgolj in samo amatersko drastično sranje. Tokrat je bilo vse skupaj tako, kot takrat, ko ti prijatelj zlomi nos, a ti nato vsaj kupi novo pivo."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE