Uredništvo    1. junij 2017
Nesrečni španski vezist

Vrnitev Cazorle šele novembra

Ko govorimo o nogometaših, ki imajo v zadnjem času smolo s poškodbami, ne moremo mimo Santija Cazorle. Arsenalov Španec bo, kot vse kaže, izpustil več kot leto dni nogometa.
SORODNE NOVICE
Bo Premier League vodil Španec...
21.2.2019 | Evropske lige
Mane je podoživel grozoto s te...
21.2.2019 | Evropske lige
Fellaini: Ne, res nisem na Kit...
21.2.2019 | Evropske lige
Emery: Ozil odloča, kaj bo sto...
21.2.2019 | Evropske lige
Ederson brez ene same obrambe
21.2.2019 | Evropske lige
Pri Tottenhamu so se razveseli...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ko se je Santi Cazorla v oktobrski tekmi lige prvakov proti Ludogorcu poškodoval, si najbrž nihče ni mislil, da španskega vezista tako dolgo ne bomo videli na nogometnih igriščih. Poškodba desnega gležnja je skupaj z zapleti pri okrevanju in številnimi operacijami terjala veliko časa in zdaj kaže, da Cazorle tudi v začetku nove sezone še ne bomo videli na terenu.

"Za mano je težka sezona. Osemkrat sem bil na operacijski mizi, nazadnje v torek in upam, da bo zdaj res vse v redu. Vse od novembra naprej doživljam zaplete: najprej bakterijsko infekcijo gležnja, ki je prizadela kost, pozneje se tudi rana ni dobro celila,"
je le del težav za radio Cadena Ser opisal Santi Cazorla.

Španski vezist, ki so mu mnogi napovedali vrnitev na igrišča v drugi polovici pravkar iztekla sezone, bo še nekaj časa odsoten: "Zdravniki mi niso postavili nobenih rokov, ampak mislim, da me čaka še kakšnih pet mesecev brez nogometa. Bilo bi lahko se predati in obupati, ampak zelo si želim igrati nogomet in se boriti naprej. Tudi pri Villarrealu sem imel težave s poškodbo hrbta, ampak takrat je bilo vse odvisno od mene, tokrat je težje."

Cazorla je v težki situaciji pohvalil svoj klub in izrazil zadovoljstvo nad nadaljevanjem sodelovanja z Arsenom Wengerjem"Arsenal je do mene fantastičen in presrečen sem, ker Wenger ostaja. On je tisti, ki najbolje pooseblja klub."

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
pejo2310 1.6.2017, 23:14 Prijavi komentar
BREAKING: Arsenal have reportedly bid €100m for Kylian Mbappe [l'equipe]
elginno 1.6.2017, 09:22 Prijavi komentar
ajmo cazorla hitro nazaj pa grist :P lepo povedano
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE