Anže Zajič   2. december 2014
Arsene Wenger odprl vrata Thierryju Henryju

Vrnil se bo - nekoč

Kaj bo po slovesu od New Yorka počel Thierry Henry? Menda bi lahko postal del strokovnega štaba Bordeauxa, toda tudi vrnitev v Arsenal menda ni povsem izključena.
SORODNE NOVICE
EPL: Barkley pokvaril Mourinho...
20.10.2018 | Evropske lige
Ibrahimović: Mourinha napadajo...
19.10.2018 | Evropske lige
Pereira razkril razlog za spor...
19.10.2018 | Evropske lige
Hazard: Lahko tudi končam pri ...
19.10.2018 | Evropske lige
Na pomolu nov prestop iz Liver...
19.10.2018 | Evropske lige
Sijajne novice za Jurgena Klop...
19.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Thierry Henry je potrdil, da končuje avanturo v Združenih državah Amerike, poslovil se je od New Yorka. Toda to ne pomeni, da bo končal kariero, legendarni Francoz je poudaril, da bi rad še brcal žogo. Ne ve pa, kam ga bo v prihodnje zanesla pot. Marsikateri navijač Arsenala bržčas ne bi imel nič proti, če bi se Henry vrnil v Londonu, čeprav je star že 37 let. Tudi Arsene Wenger pa je priznal, da bi Henryja z veseljem spet pozdravil v svojem okolju, dejansko je prepričan, da se bo napadalec vrnil. Prej ali slej.
 
"Zagotovo se bo nekega dne vrnil. Ne vem pa, v kakšni vlogi. Zaradi svojega pristopa in dosežkov si vsekakor zasluži spoštovanje. Pri meni je začel igrati, ko mu je bilo 17 let, danes je star 37 let. Že 20 let torej tekmuje. To si zasluži veliko spoštovanje in čestitko. Neverjetno je, kako predan je nogometu, njegov pristop bi moral biti za vzor vsem. Je pa jasno, da je najlepše trenutke svoje kariere preživel pri Arsenalu. Je Arsenalovec. Sedaj mora najprej premisliti, kaj si želi početi. Zagotovo pa premore kvalitete za marsikatero vlogo v nogometu," je prepričan Wenger, dolgoletni trener kluba s štadiona Emirates.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE