Uredništvo    4. junij 2016
Arsenal vabi junaka Leicesterja

Topničarji prepričujejo Vardyja

BBC poroča, da je londonski Arsenal vrgel lovke na odličnega napadalca Leicester Cityja Jamieja Vardyja, ki bi zaradi klavzule v pogodbi lahko odšel za vsega 20 milijonov funtov.
SORODNE NOVICE
EPL: Liverpool zdaj sam na vrh...
23.9.2018 | Evropske lige
Video: Volej iz sanj v Champio...
23.9.2018 | Evropske lige
Alex Ferguson danes znova na O...
22.9.2018 | Evropske lige
Matić z bogato donacijo pomaga...
22.9.2018 | Evropske lige
United je postal bolj kompakte...
21.9.2018 | Evropske lige
De Bruyne bo nazaj za derbi
21.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Če bi Arsenal po Granitu Xhaki v svoje vrste uspel zvabiti še Leicesterjevega junaka Jamieja Vardyja, bi bili topničarji ne glede na nadaljnji razplet prestopnega roka že eni od zmagovalcev poletnega kadrovanja. Sijajni napadalec, ki bo eden od velikih adutov angleške reprezentance na evropskem prvenstvu, je sicer nedavno sklenil novo pogodbo z Leicesterjem, otoški mediji pa poročajo, da naj bi le-ta vsebovala klavzulo, po kateri bi za vsega 20 milijonov funtov lahko  zamenjal klub.

BBC poroča, da je omenjena klavzula eden od razlogov, zakaj se je v bitko za njegov nakup podal tudi Arsenal, ki naj bi bil po poročanju omenjenega medija nadvse zainteresiran za to, da svoj napad okrepi z 29-letnim zvezdnikom, ki je v letošnji sezoni v angleškem prvenstvu zabil kar 24 zadetkov. Vardy se je leta 2012 iz amaterskega moštva Fleetwood Town v Leicester preselil za okrogel milijon funtov, v letošnji sezoni pa je bil s strani novinarjev izbran za najboljšega igralca angleškega prvenstva.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE