Damjan Tratnik   10. november 2011
Andrej Aršavin razkril zanimivost o svojem trenerju

Tako je, kot pravi Arsene

Andrej Aršavin ni zadovoljen, ker ne igra redno pri Arsenalu, toda kljub temu noče soliti pameti Arsenu Wengerju, saj se je doslej že naučil, da je Francoz kot trener zelo trmast.
SORODNE NOVICE
Bo Premier League vodil Španec...
21.2.2019 | Evropske lige
Mane je podoživel grozoto s te...
21.2.2019 | Evropske lige
Fellaini: Ne, res nisem na Kit...
21.2.2019 | Evropske lige
Emery: Ozil odloča, kaj bo sto...
21.2.2019 | Evropske lige
Ederson brez ene same obrambe
21.2.2019 | Evropske lige
Pri Tottenhamu so se razveseli...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je Arsene Wenger kot človek zelo prijazen in vedno rad pomaga, pa kot trener ne dopušča, da bi mu kdo solil pamet, je razkril Andrej Aršavin. Reprezentant Rusije s strokovnjakom iz Francije sodeluje pri Arsenalu, ki ga Wenger vodi že celo večnost, čeprav v zadnjih letih kaj prida uspehov ni požel. Trmast pa očitno ostaja kljub temu, da bi mu kakšen nasvet verjetno prav prišel...

"Ko imaš vsakodnevne, domače težave, ti vedno priskoči na pomoč, je zelo prijateljski. Toda ko je v igri Arsenal, mu nihče ne upa nič svetovati ali modrovati, kaj bi moral spremeniti, narediti drugače. Vsi dobro vemo, kakšen bi bil odgovor. Sam sem nekajkrat izrazil svoje mnenje, toda on se mi je le nasmehnil in ostal pri svojih zamislih," je pojasnil nekdanji član Zenita, ki je v tej sezoni bolj bleda senca nekoč izjemnega Aršavina. "V tem trenutku ima Wenger več zaupanja v Gervinha in Walcotta. Do te sezone nisem bil navajen biti rezerva. Če se stanje ne bo spremenilo, bom morda preveril svoje možnosti, toda v tem trenutku še ne razmišljam o tem. Še vedno bi rad igral," je pristavil 30-letnik.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
Gunner 11.11.2011, 02:12 Prijavi komentar
Kakšne bedarije pišejo eni (@Noel )... Arshavin rab samo motivacijo kot sem že večrat povedal. Lansko sezono sploh ni bil tok slab. Npr. splača se pogledat kombinacijo k sta jo z Nasrijem nrdila proti Aston Villi lansko leto, al pa npr gol proti barceloni za zmago,... ;)
Messiniesta 11.11.2011, 00:16 Prijavi komentar
mogoce se bo pa vrnil med zive... sam sj lan je mel statisticno gledano dobro sezono...
TrueArsenalFan 10.11.2011, 19:55 Prijavi komentar
Wenger je trener zato je normalno, da ima glavno besedo on :) Sicer je pa res Arshavin ni več to, kar je bil včasih in vidi se, da sta Walcott in Gervinho bolj uporabna igralca ta trenutek :) Treba se bo bolj potruditi na treningah, ter narediti kaj tudi individualno :)
doktor 10.11.2011, 19:26 Prijavi komentar
brez njega so močnejši
Noel 10.11.2011, 17:38 Prijavi komentar
Upam, da greš. Hvala za vse, ampak zadnji dve leti še za drugo ligo nisi.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE