Anže Zajič   16. marec 2011
Thomas Vermaelen še vedno ne ve, kdaj se bo vrnil

Šestkrat, a vsakič neuspešno

Belgijski nogometaš Thomas Vermaelen se je že šestkrat poskušal vrniti po poškodbi Ahilove tetive, a vsakič neuspešno. Član Arsenala ne ve, kdaj bo spet lahko začel igrati.
SORODNE NOVICE
Chelsea brez prestopov do pole...
22.2.2019 | Evropske lige
Rešil ga je popivanja
22.2.2019 | Evropske lige
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Angleška zveza kaznovala Klopp...
22.2.2019 | Evropske lige
Arsenal prvič po devetih letih
22.2.2019 | Evropske lige
Bo Premier League vodil Španec...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V tem trenutku je brez dvoma prepričan v to, da se je rodil pod nesrečno zvezdo. Belgijski nogometaš Thomas Vermaelen si je lanskega septembra poškodoval Ahilovo tetivo, čeprav bi moral po vsej logiki že zdavnaj okrevati, pa je še vedno na stranskem tiru. Kar naprej se mu namreč dogaja, da se sicer vrne nazaj na zelenice, a se že po nekaj treningih težave ponovijo.

"To se mi je zgodilo že šestkrat," v obupu pojasnjuje nogometaš angleškega prvoligaša Arsenala in nadaljuje: "In verjemite mi, da je vse to težko prenašati. Vsakič, ko sem se želel vrniti in bil prepričan, da mi bo uspelo, sem se znova znašel na kolenih. In tako naprej. Šestkrat! Sedaj sem seveda še toliko bolj previden, a hkrati zelo zamorjen, ker še vedno ne morem igrati. Še nikoli nisem bil poškodovan toliko časa. S stališča mojega psihičnega stanja je zelo težko, toda poskušam si govoriti, da gre zgolj za test, ki ga moram prestati."

Branilcu Topničarjev so sicer po operaciji dejali, da bo okreval med štirimi in šestimi tedni, a so se napovedi izkazale za povsem napačne. "Morda pa je to dobro za mojo kariero, saj bom psihično postal precej močnejši. V Ahilovi tetivi ne čutim več bolečin, toda mišice okoli nje so še vedno šibke in potrebujejo veliko dela. Zato ne vem, kdaj se bom vrnil. Saj še niti ne treniram! Ni kaj, to je zares zahteven psihološki test," je še pristavil 25-letni nekdanji nogometaš Ajaxa in RKC Waalwijka.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE