Anže Zajič   6. julij 2012
Denilson se še ne bo vrnil k Arsenalu

Še eno leto pri Sao Paulu

Brazilski nogometaš sredine igrišča Denilson bi se moral vrniti v Arsenal, a se ne bo. Pri Sao Paulu so dosegli, da bo kot posojen še eno leto igral v dresu njihovega kluba.
SORODNE NOVICE
Bo Premier League vodil Španec...
21.2.2019 | Evropske lige
Mane je podoživel grozoto s te...
21.2.2019 | Evropske lige
Fellaini: Ne, res nisem na Kit...
21.2.2019 | Evropske lige
Emery: Ozil odloča, kaj bo sto...
21.2.2019 | Evropske lige
Ederson brez ene same obrambe
21.2.2019 | Evropske lige
Pri Tottenhamu so se razveseli...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Iz uprave brazilskega prvoligaša Sao Paula so sporočili, da so dosegli dogovor z angleškim velikanom Arsenalom, in sicer glede tega, kje bo v prihodnje igral Denilson. Slednji se je lani kot posojen za eno leto poslovil od Anglije, čeprav bi se moral vrniti nazaj v London, pa se ne bo. Pri Sao Paulu so pač dosegli, da so Topničarji pristali na podaljšanje posoje, ki bo tako trajala še dodatnih dvanajst mesecev.

"Na začetku pri Arsenalu niso želeli slišati nič o takšnem scenariju, saj gre pač za zelo kvalitetnega nogometaša, za katerim je odlično leto. Toda k sreči so pogovori obrodili sadove in dosegli smo to, kar smo želeli. Denilson tako ostaja pri nas še za eno leto," je pojasnil direktor Sao Paula Adalberto Baptista, 24-letni nogometaš je dodal: "Oddahnil sem si, zelo sem vesel. Želel sem ostati, sedaj pa razmišljam le še o tem, kako s Sao Paulom osvojiti kar največ." Denilson je sicer k Arsenalu prestopil leta 2006 in nato v petih letih zanj odigral 153 tekem.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
uroooos 6.7.2012, 17:44 Prijavi komentar
zelo kvaliteten je ja...
Ur Avin a Laugh 6.7.2012, 11:43 Prijavi komentar
"Na začetku pri Arsenalu niso želeli slišati nič o takšnem scenariju, saj gre pač za zelo kvalitetnega nogometaša" Jokat sem se zacel
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE