Anže Zajič   17. december 2014
Thierry Henry želi biti nekoč trener

Sanje so klop Arsenala

Eden najboljših nogometašev vseh časov Thierry Henry bo v prihodnje strokovni televizijski komentator, nekoč pa se želi preizkusiti tudi kot trener. Njegove sanje so klop Arsenala.
SORODNE NOVICE
Chelsea brez prestopov do pole...
22.2.2019 | Evropske lige
Rešil ga je popivanja
22.2.2019 | Evropske lige
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Angleška zveza kaznovala Klopp...
22.2.2019 | Evropske lige
Arsenal prvič po devetih letih
22.2.2019 | Evropske lige
Bo Premier League vodil Španec...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Thierry Henry je sedaj že upokojeni nogometaš, po slovesu od Red Bulla iz New Yorka se je kljub številnim ponudbam odločil, da bo kopačke obesil na klin. To sicer ne pomeni, da mu bo v prihodnje dolgčas, sklenil je namreč pogodbo s televizijsko hišo Sky, pri kateri bo po novem opravljal naloge strokovnega komentatorja. Za to bo mastno plačan, ne glede na vse pa se želi nekoč v nogomet vrniti tudi kot eden glavnih akterjev. Ne kot nogometaš, ta zgodba je končana, kot trener pa zagotovo. 
 
"Seveda si želim, da bi bil nekoč trener, toda za to se moram najprej dokazati, najprej se moraš marsičesa naučiti. Razumeti moraš, kaj pomeni biti trener. Lahko učiš, si lahko miren... Vse to. Vsak zase je prepričan, da bi lahko bil trener, toda ni tako lahko. Moj cilj je, da bi prišel do ustrezne licence," je razkril legendarni Francoz in priznal, da se želi nekoč usesti na klop Arsenala, pri katerem je blestel kot nogometaš: "To bi bilo sanjsko, toda vem, da ne bo lahko. Ko bom delal izpit za trenerja, bom moral tesno sodelovati tudi z enim od klubov in lepo bi bilo, če bi bil to Arsenal. Nasploh bo se nekoč na nek način zagotovo rad vrnil k Arsenalu. Vem, da bom moral garati za to, ampak to me ne moti. Oče me je naučil, da mora človek vedno trdo delati."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
johney 17.12.2014, 17:51 Prijavi komentar
zaključil z nogometom pa ima še vedno večjo plačo kot večina Arsenalovih igralcev :)
mustafa-shezade-besiktas-seher-istanbula 17.12.2014, 11:07 Prijavi komentar
lohk bo pomocnik wengerju navijaci aresenala bi ga ze mel za trenerja ikono
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE