Uredništvo    27. januar 2017
"Super strastni" Arsene Wenger se brani

Rekel sem tudi veliko hujše reči

Arsenalov strateg Arsene Wenger čaka na kazen Angleške nogometne zveze (FA) zaradi dogodkov z domače tekme proti Burnleyju. Wenger bi lahko izpustil tudi derbi s Chelseajem.
SORODNE NOVICE
Video: Volej iz sanj v Champio...
23.9.2018 | Evropske lige
EPL: Moutinho pokvaril dan Mou...
22.9.2018 | Evropske lige
Alex Ferguson danes znova na O...
22.9.2018 | Evropske lige
Matić z bogato donacijo pomaga...
22.9.2018 | Evropske lige
United je postal bolj kompakte...
21.9.2018 | Evropske lige
De Bruyne bo nazaj za derbi
21.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Arsene Wenger je v svoji karieri po lastnih besedah izrekel tudi marsikaj hujšega, a ni bil izključen tako kot na nedavni tekmi z Burnleyjem, ko se je zapletel tudi v prerivanje s četrtim sodnikom. Trener Arsenala kljub kazni, ki jo bo dobil, pravi, da se je naučil nadzirati svoja čustva. Kazen je že vnaprej sprejel in se nanjo ne bo pritožil, sodili mu bodo tudi zaradi prostaškega izražanja.

"Veste, da sem rekel veliko hujše reči kot tam in nisem bil kaznovan. Slišal sem tudi mnogo hujše reči iz ust drugih," je pred sobotno tekmo FA pokala s Southamptonom medijem povedal Wenger. Nekateri otoški kolegi natolcujejo, da je ob negodovanju nad sodniško odločitvijo na ligaški tekmi z Burnleyjem, Arsenal jo je dobil z dramatično enajstmetrovko Alexisa Sancheza globoko v sodnikovem podaljšku (2:1), delivcu pravice Jonu Mossu zabrusil, da je "goljuf". Wenger bi najbrž moral izpustiti že tekmo s Southamptonom, če bodo pri Angleški nogometni zvezi (FA) pravočasno odločili o njegovi kazni.

V najboljšem primeru bo Francoz kaznovan za dva obračuna, torej bi lahko vodil derbi Premier League s Chelseajem naslednji konec tedna. A nekateri strokovnjaki pozivajo k še hujši kazni, Wenger je prosil za osebno zaslišanje pri FA, a ni prepričan, da ga bo dobil še pred koncem tedna.

"Gotovo sem naklonjen temu, da sem super strasten. Ne uspe ti biti 34 let neprekinjeno na klopi, če nisi super strasten, verjemite mi. V ta posel bi vas postavil za šest mesecev, pa se bomo potem pogovarjali. Če bi bili še živi," je zlovešče sklenil Wenger.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE