Uredništvo    21. september 2010
Wenger še enkrat več kaznovan

Priznal in sprejel kazen

Arsene Wenger je priznal, da se je nespodobno vedel do sodnikov na ligaški tekmi proti Sunderlandu, kar ga bo stalo 8.000 angleških funtov. Francoz za eno tekmo na tribuno.
SORODNE NOVICE
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
Nad Mourinha z mlekom in vodo
11.12.2017 | Evropske lige
City zmagal že 14. zapovrstjo ...
10.12.2017 | Evropske lige
City je gospodar Manchestra in...
10.12.2017 | Evropske lige
Conte: Govoriti o naslovu je m...
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Arsene Wenger bo danes, ko bosta v ligaškem pokalu igrala Arsenal in Tottenham, sedel na tribuni. To pa zato, ker je priznal, da se je na zadnji ligaški tekmi proti Sunderlandu vedel neprimerno, zaradi česar ga je s strani Angleške nogometne zveze (FA) tudi doletela kazen. Francoz, ki mu tovrstne kazni niso tuje, bo moral plačati 8.000 angleških funtov kazni in odsedeti eno tekmo na tribuni, kar se bo zgodilo že danes.

"Arsene Wenger je priznal neprimerno vedenje do sodnikov. Doletela ga je standardna kazen v višini 8.000 angleških funtov, odslužil pa bo tudi eno tekmo, in sicer že nocoj," so sporočili z Angleške nogometne zveze (FA).

V povezavi z današnjo tekmo pa se je oglasil tudi tretji vratar Arsenala Wojciech Szczesny, ki je razočaran, ker ga Francoz ni imenoval v moštvo za tekmo s Tottenhamom: "Očitno je Arsene Wenger pozabil, da ima na voljo vratarja po imenu Wojciech Szczesny. Vselej se me izogiba. Prijatelji so mi dejali, da moram biti potrpežljiv, da je to kot maraton, vendar maraton ni tek na istem mestu zadnja tri leta."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE