Uredništvo    21. februar 2016
Alexis Sanchez ne obžaluje odhoda iz Barcelone

Prav je, da sem šel iz Barcelone

Alexis Sanchez bo vedno hvaležen, da je s prestopom v Barcelono lahko uresničil svoje sanje, vseeno pa mu ni žal, da je iz Barcelone prestopil v Arsenal.
SORODNE NOVICE
Dugarry raztrgal Atletico in S...
23.2.2019 | Evropski pokali
Igralec tedna v LP je nogometa...
22.2.2019 | Evropski pokali
Arsenal prvič po devetih letih
22.2.2019 | Evropske lige
Bonucci se je sam vrgel na tla...
21.2.2019 | Evropski pokali
Kovač priznal zavlačevanje
21.2.2019 | Evropski pokali
Emery: Ozil odloča, kaj bo sto...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Alexis Sanchez pri Barceloni nikoli ni zares igral tako, kot so v Kataloniji od njega pričakovali. Konkurenca v ekipi je bila izjemno močna, zato je reprezentant Čila leta 2014 prestopil v Arsenal, s katerim se bo v osmini finala Lige prvakov udaril prav z Barcelono. V luči prihajajočega dvoboja je Sanchez govoril tudi o svoji katalonski izkušnji in povedal, da odločitve za slovo od aktualnega evropskega prvaka ne obžaluje.

"Ni bilo lahko oditi iz Barcelone. Ko sem prestopil v Barcelono, sem uresničil svoje sanje. Želel sem igrati v Španiji in postati prvak. Redki igralci ostanejo v enem klubu vso svojo kariero. Prestopi so nekaj običajnega," je dejal Sanchez. 

"Želel sem nov projekt, novo izkušnjo. Da sem odšel, ker ima Barcelona toliko opcij v napadu, je bila dobra odločitev. Pri Arsenalu uživam," je dejal Sanchez in povedal že znano - proti Barceloni bo izjemno težko. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Branjevka 21.2.2016, 23:51 Prijavi komentar
Svašta pička rodi. Kaj js tu berem :D
Drobtinice 21.2.2016, 23:20 Prijavi komentar
Sj prou da si su padalica ena...Najvecji popizditis si mi povzrocov. Alergija vsakic k je dobu zogo. Ravnotezje ti je tuja beseda! Edn bl zgresenih nakupov ce se mene prasa, ne glede na to, kaj use je naredu pr Barci. Se vedno mi je to povprecn igralc. Primerjat Neymarja z njemu je sramotno.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE