Anže Zajič   12. november 2010
Wojciech Szczesny podpisal novo pogodbo z Arsenalom

Poljak ostaja Topničar

Nadarjeni poljski vratar Wojciech Szczesny bo še nekaj časa ostal zvest angleškemu prvoligašu Arsenalu. 20-letnik je podpisal novo, večletno pogodbo s Topničarji.
SORODNE NOVICE
EPL: Arsenal slavil že desetič...
22.10.2018 | Evropske lige
City vrgel lovke na dva bisera...
22.10.2018 | Evropske lige
Christensen preko očeta grozi ...
22.10.2018 | Evropske lige
Jose Mourinho išče molja v sla...
22.10.2018 | Evropske lige
Manchester United: Daleč so še...
22.10.2018 | Evropske lige
Dobri stari Jose Mourinho
20.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Wojciech Szczesny, vsega 20-letni vratar iz Poljske, bo še nekaj časa igral v dresu angleškega velikana Arsenala. Nadarjeni čuvaj mreže je namreč podpisal novo pogodbo s klubom, ki domuje na štadionu Emirates. V zadnjem času se je veliko govorilo, da naj bi od vodstva kluba zahteval prestop, saj mu menda ni bilo po godu, da je šele tretji vratar za rojakom Lukaszom Fabianskim in Manuelom Almunio, toda temu očitno ni tako. Za koliko časa je Szczesny podaljšal, pri Arsenalu niso razkrili,  pravijo le, da je pogodba večletna.

"Vsi v njem vidimo izjemen potencial," pravi trener Arsenala Arsene Wenger, Szczesny pa je dodal: "Občutek po podaljšanju sodelovanja je zelo dober in zares sem navdušen. Pogajanja so potekala zelo hitro in praktično brez težav." Szczesny se je k Topničarjem preselil pred dvema letoma iz varšavske Legie, v minuli sezoni pa je kot posojen igral tudi za Brentford. Za Arsenal prvenstvene tekme še ni igral, je pa zbral nekaj nastopov v pokalnih tekmovanjih.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE