Uredništvo    7. april 2016
Arsene Wenger o svojem rojaku, ki blesti v majici West Hama

Payet ga ni prepričal

Trener Arsenala Arsene Wenger je priznal, da se je v preteklosti spogledoval z nakupom vezista West Hama Dimitrja Payeta, a ga je od ponudbe odvrnila njegova nekonsistentnost.
SORODNE NOVICE
De Gein agent ogroža dogovor z...
19.2.2019 | Evropske lige
Abramovič bo Sarriju dal še Ma...
19.2.2019 | Evropske lige
FA pokal: Znova zahteven žreb ...
19.2.2019 | Evropske lige
Ole: To je velika zmaga za Uni...
19.2.2019 | Evropske lige
Sancho? Seveda ga je Liverpool...
19.2.2019 | Evropske lige
Z Mauriziom Sarrijem je konec
19.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Dimitri Payet je dandanes prepoznan kot eden najboljših novincev sezone v angleški Premier League, v kateri navdušuje v majici londonskega West Hama. Kreativni ofenzivni vezist, ki postaja tudi vse pomembnejši člen francoske reprezentance, je v polnem sijaju zablestel v relativno poznih letih svoje kariere, trener Arsenala Arsene Wenger, ki francosko tržnico pozna kot lasten žep, pa priznava, da je Payeta dobro "spoznal" že v času, ko je ta nastopal pri St. Etiennu (od 2007 do 2011 – op.a).

Wenger je v njem videl nadarjenega nogometaša, a ga je od morebitnega nakupa odvrnila njegova tedanja nekonsistentnost.

"Dimitri je bil vedno velik talent, vendar je imel precej pogosta obdobja vrhuncev in padcev. Velikokrat sem si ga ogledal. Dolgo ga že poznam, pravzaprav že vse od časov, ko je nastopal pri St. Etiennu. Mislim, da ima vse karakteristike vrhunskega igralca in danes je to tudi postal. Žal pa je star že 29 let. V zadnjih letih je dozorel in se prebil do reprezentance, kar kaže na to, da s konsistentnostjo nima več takšnih težav," je povedal Wenger.

Payet je pred prihodom v West Ham nastopa še pri Lillu in Marseillu, kjer se je pred odhodom v Anglijo uveljavil kot eden najboljših nogometašev francoskega prvenstva.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 15
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Branjevka 8.4.2016, 14:29 Prijavi komentar
Blue Army1905 Hotel si biti ultra pameten, izpadel pa si patetični nevednež! Kot da že ni dovolj, da za Chelsea navijaš...
Branjevka 8.4.2016, 14:29 Prijavi komentar
konstanten konstánten -tna -o prid. (ȃ) 1. ki se ne spreminja, ne spremeni; nespremenljiv, stalen: temperatura je bila ves čas konstantna / bolj ali manj konstantne oblike ustaljene ♦ ekon. konstantni kapital kapital, vložen v produkcijska sredstva; fiz. konstantna vrednost; mat. konstantni člen člen, v katerem ne nastopa spremenljivka, stalni člen // publ. nenehen, neprestan: konstantno večanje izvoza 2. redko vztrajen, trden: v svojih sklepih je bil konstanten konstántno prisl.: cene industrijskim izdelkom konstantno rastejo. VIR SSKJ
Branjevka 8.4.2016, 14:28 Prijavi komentar
konsistenca konsisténca tudi konzisténca -e ž (ẹ̑) fiz. gostota, sprijemljivost snovi, odvisna od razmerja tekočih in trdnih sestavnih delov: določiti, meriti konsistenco; izboljšati konsistenco barve / ima gosto konsistenco; mehka, trda konsistenca; pren., knjiž. notranja konsistenca in koherenca gospodarskega plana ♦ agr. konsistenca tal; grad. konsistenca betona gostota, sprijemljivost betona, odvisna od količine vode, cementa in peska. VIR SSKJ
BlueArmy1905 8.4.2016, 03:11 Prijavi komentar
@Branjevka Hotel si biti ultra pameten, izpadel pa si patetični nevednež! Consistency (iz tega izhaja tujka konsistenca) v angleščini lahko pomeni oboje: lahko pomeni gostoto oz. viskoznost, lahko pa pomeni konstantnost oz. stalnost! Tako da naslednjič si razjasni prej pojme preden boš šel komu "kifle prodajat" in iz sebe delat bedaka. Kot da že ni dovolj, da za Arsenal navijaš...
XaviHernandez6 7.4.2016, 22:40 Prijavi komentar
Wenger je res že patetičen.. On bi kmalu pripeljal vse, ki so danes top igralci samo pripeljal je neke levake in Arsenal je tam kjer je.. Svetlobna leta od resnih lovorik..
luka1992 7.4.2016, 20:34 Prijavi komentar
Valencian@ nebi mogel bolje rečte heh, wenger spet v prazno haha
Branjevka 7.4.2016, 18:01 Prijavi komentar
Valencian, pomoje smo pa kr konstantni, ker smo skos 4. pa nič lovorik ane. Še žaljivke ti ne uspevajo. Tak ko Valencii izgradnja stadiona, al pa prit na vstran od cone izpada.
Branjevka 7.4.2016, 17:58 Prijavi komentar
Piše, da je bil nekonstanten v njegovem času pri St. Etiennu, ne pa sedaj v West Hamu. Večina od vas pa pozna Payeta od dveh prostih strelov nazaj.
Branjevka 7.4.2016, 17:57 Prijavi komentar
Nogomania, NEKONSTANTNOST. Konsinstenca pomeni gostota jebote vas. Wenger ni kupil Payeta ker je bil premalo gost.
johney 7.4.2016, 17:30 Prijavi komentar
''Mislim, da ima vse karakteristike vrhunskega igralca in danes je to tudi postal''
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE