Anže Zajič   19. julij 2011
Joel Campbell za zdaj rekel ne Arsenalu

Nikamor se mu ne mudi

Mladi kostariški nogometaš Joel Campbell bi kariero lahko nadaljeval pri Arsenalu, vendar se je odločil, da bo počakal do konca svetovnega prvenstva za igralce do 20 let.
SORODNE NOVICE
Pep čestital Unitedu za Sanche...
19.1.2018 | Evropske lige
Skavt: Joe Gomez
19.1.2018 | Evropske lige
Chelsea: Naslednja tarča je Ed...
19.1.2018 | Evropske lige
Wenger: Alexis ni kot van Pers...
19.1.2018 | Evropske lige
Southampton želi Promesa
19.1.2018 | Evropske lige
Carrollu Chelsea polzi iz rok
19.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Star je 19 let, v njegovih nogah pa se skriva talent, s katerim je nase opozoril nemalo znanih klubov. V boj zanj se je podal tudi Arsenal, ki je bil zanj pripravljen plačati milijon funtov, toda Joel Campbell se je odločil, da bo vsaj za zdaj rekel ne klubu iz Londona. Nogometaš iz Kostarike je z mislimi povsem pri svetovnem prvenstvu do 20 let, šele nato se bo odločil, kako in kaj naprej. Campbell je trenutno sicer član kluba Deportivo Saprissa, zanimanje zanj pa je menda pokazal tudi Manchester United.

"Odločili smo se, da za zdaj ne bomo podpisali ničesar. Na mizi imamo ponudbe, ki jih analiziramo, toda zaenkrat ni nič konkretnega. Podrobneje smo se pripravljeni pogovarjati po koncu svetovnega prvenstva. Želimo pač, da bi Joel tam igral brez nepotrebnega pritiska. Nato pa bomo videli, kako naprej," je pojasnil nogometašev oče Humberto, pri njegovem klubu pa so razočarani, ker do prestopa na Emirates ni prišlo. Predsednik Deportiva Juan Carlos Rojas: "To je razočaranje za nogomet, za Deportivo in za vse naše navijače, ker ti ljudje niso vzeli resno ponudbo Arsenala. Oče očitno sklepa, da se bodo stvari še izboljšale, toda tveganje je vedno prisotno. Škoda za kostariški nogomet, da ne bo imel nogometaša pri Arsenalu."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
TrueArsenalFan 19.7.2011, 21:25 Prijavi komentar
Vse je že bilo zmenjeno vendar on in oče nista prišla v London... Njegov oče je isto aroganten kot Bendtnerjev oče..
Poli 19.7.2011, 21:06 Prijavi komentar
Njegov ata pa ni brihten, ravno zdaj je na njem večji pritisk, ker ve da ga bo gledalo še več klubov. Če se pa poškoduje pa lahko le še pomaha selitvi v klub kot je Arsenal.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE