Uredništvo    8. marec 2017
Nekdanji vezist Arsenala razkriva, zakaj je Alexis Sanchez sedel na klopi

Na klopi zaradi incidenta na treningu

Nekdanji vezist Arsenala Robert Pires demantira razlago trenerja Arsenala Arsena Wengerja, da je Alexis Sanchez v Liverpoolu na klopi obsedel zaradi taktičnih razlogov.
SORODNE NOVICE
Bo Premier League vodil Španec...
21.2.2019 | Evropske lige
Mane je podoživel grozoto s te...
21.2.2019 | Evropske lige
Fellaini: Ne, res nisem na Kit...
21.2.2019 | Evropske lige
Emery: Ozil odloča, kaj bo sto...
21.2.2019 | Evropske lige
Ederson brez ene same obrambe
21.2.2019 | Evropske lige
Pri Tottenhamu so se razveseli...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Odločitev Arsena Wengerja, da derbi angleškega prvenstva proti Liverpoolu začne brez Alexisa Sancheza, še vedno odmeva. Francoz je po tekmi izjavil, da je Sancheza pustil na klopi zaradi taktičnih razlogov, njegov nekdanji varovanec Robert Pires pa je v pogovoru za televizijsko postajo BeIN Sports razkril, da je bilo ozadje Sanchezovega sedenja na rezervni klopi vendarle drugačno.

"Rad bi bil jasen. Ni bilo nikakršnega pretepa, kot so pisali nekateri mediji. Bil sem tam. Bil sem na treningu in po koncu še v slačilnicah. Da, bil je prepir na igrišču in grob štart na Alexisa Sancheza. Odločil se je zapustiti igrišče in tega ne bi smel narediti.  Nato je do njega pristopilo nekaj igralcev, med njimi tudi kapetan Laurent Koscielny. Bilo je nekaj ostrih besed, a šlo je le za besede. Na koncu so vsi profesionalci in vsi so na istem čolnu,"  je poveda Pires.

"Žal se je Arsene Wenger odločil kaznovati Sancheza in žal se na tekmi v Liverpoolu ni izteklo najbolje. Navijači morajo razumeti, da se je to zgodilo z razlogom. Ni bilo nič resnega, bila je le preprosta kazen."

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE