Damjan Tratnik   6. september 2011
UEFA potrdila kazen Arsenu Wengerju

Moral jo bo odslužiti

Na uvodnih dveh tekmah Lige prvakov proti Borussii in Olympiakosu Arsene Wenger ne bo smel sedeti na klopi Arsenala. UEFA je potrdila kazen, ki jo je izrekla pred časom.
SORODNE NOVICE
Juventus brez težav obvladal b...
23.10.2018 | Evropski pokali
Real je zmagal, alarmi pa niso...
23.10.2018 | Evropski pokali
City je popravil napako iz prv...
23.10.2018 | Evropski pokali
Vrtiljak preobratov v Hoffenhe...
23.10.2018 | Evropski pokali
Ajax tipa osmino finala
23.10.2018 | Evropski pokali
Rusi bodo sanjali neusmiljeneg...
23.10.2018 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Ker na prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov proti Udineseju ni upošteval vseh pravil med sedenjem na tribuni štadiona Emirates, kjer je bil zaradi kazni, je bil Arsene Wenger nato še dodatno kaznovan z dvema obračunoma prepovedi vodenja svojega kluba s klopi za rezerve. Francoz tako Arsenala ne bi smel voditi niti v Vidmu, toda pritožba je izvršbo zaustavila in izkušeni strokovnjak je vendarle lahko sedel na klopi.

Toda to ne pomeni, da kazni ne bo odslužil. Pritožba Topničarjev pač ni uspela in Wenger na uvodnih dveh tekmah Lige prvakov ne bo smel sedeti na klopi svojega kluba, slednji bo moral plačati tudi kazen v višini 10.000 evrov. Wenger je bil sicer kaznovan, ker naj bi bil s pomočjo telefona na omenjeni tekmi proti Udineseju v navezi s svojimi kolegi, ki so sedeli ob robu igrišča. Dodajmo, da bo Wenger izpustil obračuna proti Borussii iz Dortmunda in Olympiakosu.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE