Damjan Tratnik   2. november 2013
Luis Suarez ne bo okrepil Arsenala

Lov na Suareza je končan

Trener Arsenala Arsene Wenger je pred današnjim derbijem z Liverpoolom priznal, da je lov topničarjev na odličnega Urugvajca Luisa Suareza zaključena zgodba.
SORODNE NOVICE
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
Chelsea v Huddersfieldu lovi U...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Angliji je bilo poleti veliko prahu okoli dveh ponudb Arsenala za napadalca Liverpoola Luisa Suareza, ki so precej načeli odnose med obema velikanoma angleškega nogometa. V Liverpoolu so bili še posebej besni zaradi druge ponudbe topničarjev, ki je bila težka 40 milijonov funtov in en peni, s čimer so pri Arsenalu upali, da bodo tako aktivirali odkupno klavzulo v njegovi pogodbi. Od prestopa na koncu ni bilo nič, Arsene Wenger pa je pred današnjim derbijem zatrdil, da lov na Suareza ni bil zamišljen kot provokacija.

"To verjetno ni bila ena bolj prefinjenih reči, ki smo jih storili, vendar pa nikakor nismo želeli biti provokativni. Lahko se interpretira na takšen način, a zagotavljam vam, da to ni bil naš namen. Naši odnosi so dobri. Ostali smo v stikih po koncu te zgodbe. Šlo je za transfer, ki je bil neuresničljiv in s tem se moramo sprijazniti. Življenje je polno priložnosti. Nekatere izkoristiš, nekatere gredo mimo," je povedal Wenger.

Suarez po izteku suspenza znova dokazuje, zakaj velja za enega najboljših napadalcev angleškega prvenstva. Na zadnjih štirih tekmah je v angleškem prvenstvu dosegel kar šest zadetkov in trenutno na lestvici strelcev zaseda visoko tretje mesto za soigralcem Danielom Sturridgem in Argentincem Sergiom Aguerom.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE