Uredništvo    3. september 2013
Lukas Podolski je za letos izgubljen

Letos ne bo več igral

Ne, da je hujše, kot je sprva kazalo, celo še hujše je. Arsenalov napadalec Lukas Podolski v letošnjem letu skorajda zagotovo ne bo več igral.
SORODNE NOVICE
Tottenham nemočen proti stroju...
16.12.2017 | Evropske lige
Klopp: Biti prvi med ostalimi ...
16.12.2017 | Evropske lige
United več mesecev brez Erica ...
16.12.2017 | Evropske lige
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zdravniški pregled pri nemškem reprezentančnem zdravniku dr. Hansu-Wilhelmu Müllerju-Wohlfahrtu je potrdil težave Lukasa Podolskega, za katerega so pri Arsenalu pred dnevi dejali, da so ga izgubili za več tednov. Podolski naj bi se na igrišča vrnil šele novembra. Če se bo res, bo to uspeh. Situacija z njegovo poškodbo je namreč še slabša kot se je sprva zdelo.

Poškodba stegenske mišice so napadalca Arsenala z nogometnih igrišč oddaljila za dobre tri mesece, kar pa hkrati že pomeni (Podolski takoj pač ne bo mogel igrati), da je nekdanji nogometaš Bayerna in Kölna bržkone izgubljen do konca letošnjega leta. Podolski se muči s podobnimi težavami kot jih je imel pred njim njegov reprezentančni soigralec Mario Götze
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
goodkat 3.9.2013, 18:32 Prijavi komentar
strings če bi gledal povratno tekmo, potem bi videl da je do poškodbe prišlo, v prvi minuti drugega polčasa, ko je podolski ob out liniji reševal žogo in ni bilo kontakta z igralci fenerja.
strings 3.9.2013, 14:33 Prijavi komentar
Bravo evropska krovna organizacija, dopustili ste da Fenerbahce igra oziroma pretepa nogometaše Arsenala, a 8 ur po tekmi sporočite, da Fener ni uspel z pritožbo. Res zelo pametno. Ne zamiri, ampak v primeru, da bi bilo kaj takšnega naprimer z Barcelono, definitivno bi bil sklep o suspenzu Fenerja sprejet mnogo prej. Gremo Poldi okrevaj čim prej!! COYG!!
Thomas Müller 3.9.2013, 10:36 Prijavi komentar
skoda...upam da se poskodba lepo sanira in da se vrne se boljsi....
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE