Uredništvo    1. maj 2016
Podporniki močno preglasili protestnike

Klavrna vstaja proti Wengerju

Navijači, ki jih združuje nezadovoljstvo Arsena Wengerja, so na tekmi proti Norwichu iskali širšo podporo, a je niso dobili. Trener Arsenala vseeno priznava, da je bila atmosfera "čudna".
SORODNE NOVICE
Odhod Ramseya bo velika izguba...
18.2.2019 | Evropske lige
United: Savdijski princ ne bo ...
18.2.2019 | Evropske lige
FA pokal: Wolves in Palace med...
17.2.2019 | Evropske lige
Manchester City lahko osvoji v...
17.2.2019 | Evropske lige
Mourinho je ustvaril nezdravo ...
17.2.2019 | Evropske lige
Guardiola: Žal mi je, ker Mahr...
16.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Arsenala Arsene Wenger v času svojega mandata pretežno uživa podporo navijačev, ki so mu spregledali že marsikateri spodrsljaj in športno razočaranje ter so v Francozovi eri vseeno bolj iskali pozitivne stvari. Vsi pa vendarle ne delijo tega prepričanja - v letošnji sezoni je obveljalo prepričanje, da je Arsenal zapravil veliko priložnost za naslov prvaka, na včerajšnji tekmi proti Norwichu pa sta dve malce večji navijaški skupini načrtovali protest, s katerim sta želeli sporočiti, da je pri Arsenalu napočil čas za vstop v novo ero - brez Wengerja, seveda.

Navijači so svojo vstajo načrtovali v 12. minuti tekme, v čemer je bilo nekaj simbolike, saj prav toliko let Arsenal že ni osvojil naslova angleškega prvaka. Navijači so razobesili nekaj transparentov z napisom "Time For Change" (čas za spremembe - prev.), a so ostali navijači hitro zadušili njihova stališča ter podprli Wengerja z vzkliki kot so "There's only one Arsene Wenger" (le en je Arsene Wenger - prev.)

"Atmosfera je bila res malo čudna. S tem moramo živeti. Nekateri navijači so protestirali, večina pa ne. Velika večina je podpirala ekipo. Ta je tudi pokazala, da ceni moje delo. Na koncu koncev je bilo torej vse v redu. Kljub temu pa je bila atmosfera čudna in s tem bomo morali znati živeti. Naš cilj je, da bodo vsi navijači zadovoljni," je po tekmi povedal Wenger, ki bo letos praznoval že svojo 20. obletnico delovanja na klopi topničajev.

"Sem profesionalec, ki je temu klubu dal 19 let in ki se trudi po najboljših močeh. Moram sprejeti mnenja navijačev. Edina stvar, v katero ne dvomim, sta moja angažiranost in pripadnost klubu. Izven tega lahko priznam, da mi je žal, ker vsi navijači niso zadovoljni z menoj. Letošnja sezona je malce posebna, saj smo bili dolgo časa v položaju, zaradi katerega so navijači verjeli v to, da lahko osvojimo naslov. In tega nismo storili. Vseeno mislim, da so ti protesti bolj razočaranje v ljubezni kot pristna agresija. To moramo sprejeti, saj smo tudi mi na nek način v podobnem položaju."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 32
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Branjevka 2.5.2016, 03:12 Prijavi komentar
Pa dajva še malce potencirat, da boš res videl kje si se uštel. Olimpija je zgubila proti Krškemu. Krško je zgubilo proti Domžalam. Domžale so zgubile proti Celju. Celje je zgubilo proti Rabotničkem. Iz tega sledi da je Rabotnički > Olimpija.
Branjevka 2.5.2016, 03:03 Prijavi komentar
Aja pa še to. Predvidevam, da si dovolj dal skozi, da veš da če je A posledica B ni nujno da je B vzrok za A. TOREJ, da ti še malo razložim zakaj se gre. Če predpostavimo, da Pep s to ekipo, ki sem jo omenil, nebi prišel v top 4 in bi potemtakem kakšen mangup (tj. XaviHernandez6) predpostavil, da je Wenger zatorej boljši od Pep-a ne sledi, da je Ranieri boljši od Wengerja, ker bo zmagal ligo. Bi blo pol bolj logično da je Arsenal boljši od Leicestra, glede na to, da so jih letos obakrat premagali. Pa Wenger je edini, ki je Pepa premagal tako v Bayernu kot v Barci.
Branjevka 2.5.2016, 03:00 Prijavi komentar
XaviHernandez6 res je. Van Persie je v eni sezoni, po sedmih letih v klubu, prvič v sezoni ostal nepoškodovan in povrhu zabil 30 golov. Pred sezono je bila verjetnost, da van Persie ostane cel, kaj šele da zabije 30 golov verjetno tolikšna, kot je bila pred sezono možnost, da Leicester postane prvak. Se iz srca opravičujem, ker sem tako pomembno stvar v vseh teh letih naše zgodovine izpustil.
XaviHernandez6 2.5.2016, 01:56 Prijavi komentar
Branjevka lahko bi še omenil recimo, da ste imeli v teh časih Van Persieja, ki vam je takrat skoraj lastoročno priboril TOP 4.. Sicer pa Wenger je sam pripeljal te igralce, kaj ima zdaj tu Pep, če Wenger vozi omenjene hlode v klub? Torej po vaši logiki je zdaj Ranieri najboljši trener na svetu, ker bo z Liecestrom prvak Anglije?
Branjevka 2.5.2016, 01:27 Prijavi komentar
Bi rad videl vse Guardiole in Mourinhe s Chamakhom, Bendtnerjem, Denilsonom, Ebouejem, Djoroujem, Squillacijem in Almunio v prvi postavi med top 4 v angliji.
R-K 1.5.2016, 22:04 Prijavi komentar
Hahaha
fcb.fan 1.5.2016, 20:57 Prijavi komentar
Lovorike niso vse, NITI PRIBLIZNO??!!?!!?!!? Pa dobro kje vi zivite, fak kaj vse preberes tu gor
johney 1.5.2016, 19:56 Prijavi komentar
R-K lovorike valda štejejo, niso pa vse, niti približno.
Messiniesta 1.5.2016, 19:43 Prijavi komentar
nimatepojma Guardioli je blo lahko osvajat spansko zato k je Muri vodil Real ane? :)
XaviHernandez6 1.5.2016, 19:32 Prijavi komentar
Kawky no Tata Martino je imel isto Barco pa ni osvojil ničesar, Tito je imel isto Barco pa niti približno ni ponovil tega.. Tak da prosim ne piši neumnosti.. Pep je mojster za Wengerja pa ima trenersko licenco 9 let pa ga že zdaj šiša gladko..
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE