Damjan Tratnik   9. april 2016
Jack Wilshere se vrača v pogon

Igral prvič po desetih mesecih

Vezist Arsenala Jack Wilshere je nastopil na tekmi mladinskih ekip Arsenala in Newcastle ter se tako po mučnih desetih mesecih okrevanja po poškodbi vrnil na igrišča.
SORODNE NOVICE
Matić z bogato donacijo pomaga...
22.9.2018 | Evropske lige
EPL: United gosti (portugalske...
22.9.2018 | Evropske lige
United je postal bolj kompakte...
21.9.2018 | Evropske lige
De Bruyne bo nazaj za derbi
21.9.2018 | Evropske lige
Aguero bo v Cityju prebil dese...
21.9.2018 | Evropske lige
Pochettino ostaja miren, niso ...
20.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Arsenal bo v zaključku sezone dobil dodatno pomoč v vezistu Jacku Wilshereju, ki v letošnji sezoni zaradi težav s poškodbo noge ni odigral še niti minute nogometa. Štiriindvajsetletni biser Arsenalove mladinske akademije je zadnjo uradno tekmo odigral junija lani v Ljubljani, ko je z dvema zadetkoma poskrbel za veliki angleški preobrat in zmago v Stožicah, nato pa si je v času priprav na novo klubsko sezono zlomil golenico in utrpel hudo poškodbo,  zaradi katere je bila letošnja sezona zanj povsem izgubljena.

Po desetih mukotrpnih mesecih se pri Wilshereju že svetlika luč na koncu tunela, saj je v petek nastopil na tekmi mladinskih ekip Arsenala in Newcastla ter se tako po desetih mesecih vrnil na nogometna igrišča.

"Želim oditi na evropsko prvenstvo. Da bi mi to uspelo, se bom moral vrniti v ekipo Arsenalu, zato moram trenerju in selektorju pokazati, kaj zmorem. Zelo dobro sem se počutil na igrišču. Nisem še pripravljen za prvo moštvo, vendar je bil to velik korak k popolnemu okrevanju. Zelo dobro sem se počutil, ko sem igral tekmo. To je nekaj povsem drugega kot treningi," je povedal Wilshere, ki je sicer v majici Anglije zbral že 28 nastopov.

Na omenjeni tekmi je nastopil tudi češki veteran Tomas Rosicky, ki je zaradi težav s stegensko mišico v letošnji sezoni v ngleškem prvenstvu odigral le eno tekmo.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Paprika 11.4.2016, 19:14 Prijavi komentar
"V ekipo Arsenalu", to ste mislili v Arsenalovo ekipo ? Pa prvič slišim za ngleško prvenstvo.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE