Uredništvo    17. januar 2012
Priznal je svojo napako

Henry se je opravičil

Navijač, ki je Thierryju Henryju dvignil pritisk, je na Otoku dvignil veliko prahu. Francoski napadalec se je za svoje obnašanje medtem že opravičil.
SORODNE NOVICE
V Liverpool se je zaljubil s p...
18.9.2018 | Evropske lige
Ivan Gazidis iz Arsenala v Mil...
18.9.2018 | Evropske lige
PSG se je poklonil žrtvam trag...
18.9.2018 | Evropske lige
Berti: Inter je malce boljši o...
18.9.2018 | Evropske lige
EPL: Brighton v sodnikovem dod...
17.9.2018 | Evropske lige
Sarri: Hazard lahko zabije 40 ...
17.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Včeraj smo poročali, da je na nedeljski tekmi Premier League med Swansea Cityjem in Arsenalom, ki so jo malce presenetljivo dobili Valižani, prišlo do kratkega stika med enim od nezadovoljnih Arsenalovih navijačev in Thierryjem Henryjem. Francoz kar ni mogel razumeti, da je navijač tako nezadovoljen, da je zoper moštvo, za katerega stiska pesti, povedal marsikatero krepko. Prav zato mu je zabrusil, naj raje navija kot kritizira, za nameček pa ga še provokativno "povabil" na igrišče. Njegovo dejanje je na Otoku dvignilo veliko prahu, zato se je Henry že opravičil.

"Bil sem šokiran in razočaran, pa ne samo zaradi rezultata. Po koncu tekme sem vztrajal, da gremo vsi pozdravit naše navijače. Ko sem prišel pred navijače, nisem mogel razumeti žaljivk enega od njih. Želel sem mu povedati, da potrebujem podporo, ne pa žaljivke. Sporočilo je bilo pravo, lahko pa bi ga drugače prenesel. Temu navijaču se zato opravičujem zaradi neustreznih besed," je dejal Henry.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE