Damjan Tratnik   12. julij 2012
Skavt Arsenala je priznal, da je Olivier Giroud z določenim namenom

Giroud je bil menjava za RVP

Skavt Arsenala Gilles Grimandi je priznal, da je Olivier Giroud v klub prišel z namenom, da zamenja Robina Van Persieja, ki je že prej razmišljal o slovesu.
SORODNE NOVICE
Tottenham nemočen proti stroju...
16.12.2017 | Evropske lige
Klopp: Biti prvi med ostalimi ...
16.12.2017 | Evropske lige
United več mesecev brez Erica ...
16.12.2017 | Evropske lige
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ko je najboljši strelec francoskega prvenstva v minuli sezoni Olivier Giroud podpisal za Arsenal, so številni v njem videli manjkajoči člen v napadu, ki bi lahko razbremenil prvega zvezdnika moštva Robina Van Persieja. Skavt Arsenala in nekdanji branilec tega kluba Gilles Grimandi je priznal, da so Londončani Girouda že tedaj v klub pripeljali z namenom, da dovolj hitro poiščejo zamenjavo za Van Persieja, ki se je z odhodom spogledoval že preden je svoje namere javno obelodanil.

"Je bil nakup Oliviera Girouda kompenzacija za odhod Robina Van Persieja? Da, to smo storili za to, da ne bi bili izigrani. Želimo si, da bi Van Persie ostal, vendar ima pred seboj še leto dni veljavne pogodbe, zato bo to zelo težko. Če bomo prejeli dobro ponudbo in če bo želel oditi, ga bomo zelo težko zadržali v svojih vrstah. Takšno je pač stanje na trgu. Nikoli si ne bi mislil, da bo igralec kot je Thiago Silva na trgu, a v nekem trenutku se je to zgodilo. To so parametri, na katere ne moreš vplivati," je povedal Grimandi.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE