Damjan Tratnik   12. julij 2012
Skavt Arsenala je priznal, da je Olivier Giroud z določenim namenom

Giroud je bil menjava za RVP

Skavt Arsenala Gilles Grimandi je priznal, da je Olivier Giroud v klub prišel z namenom, da zamenja Robina Van Persieja, ki je že prej razmišljal o slovesu.
SORODNE NOVICE
V Liverpool se je zaljubil s p...
18.9.2018 | Evropske lige
Ivan Gazidis iz Arsenala v Mil...
18.9.2018 | Evropske lige
PSG se je poklonil žrtvam trag...
18.9.2018 | Evropske lige
Berti: Inter je malce boljši o...
18.9.2018 | Evropske lige
EPL: Brighton v sodnikovem dod...
17.9.2018 | Evropske lige
Sarri: Hazard lahko zabije 40 ...
17.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ko je najboljši strelec francoskega prvenstva v minuli sezoni Olivier Giroud podpisal za Arsenal, so številni v njem videli manjkajoči člen v napadu, ki bi lahko razbremenil prvega zvezdnika moštva Robina Van Persieja. Skavt Arsenala in nekdanji branilec tega kluba Gilles Grimandi je priznal, da so Londončani Girouda že tedaj v klub pripeljali z namenom, da dovolj hitro poiščejo zamenjavo za Van Persieja, ki se je z odhodom spogledoval že preden je svoje namere javno obelodanil.

"Je bil nakup Oliviera Girouda kompenzacija za odhod Robina Van Persieja? Da, to smo storili za to, da ne bi bili izigrani. Želimo si, da bi Van Persie ostal, vendar ima pred seboj še leto dni veljavne pogodbe, zato bo to zelo težko. Če bomo prejeli dobro ponudbo in če bo želel oditi, ga bomo zelo težko zadržali v svojih vrstah. Takšno je pač stanje na trgu. Nikoli si ne bi mislil, da bo igralec kot je Thiago Silva na trgu, a v nekem trenutku se je to zgodilo. To so parametri, na katere ne moreš vplivati," je povedal Grimandi.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE