Damjan Tratnik   10. december 2015
Olivier Giroud je bil veliki junak Arsenala

Giroud: Ena najboljših doslej

Olivier Giroud je v Pireju zablestel v idealnem trenutku ter s hat-trickom Arsenal veličastno popeljal v osmino finala Lige prvakov.
SORODNE NOVICE
Dugarry raztrgal Atletico in S...
23.2.2019 | Evropski pokali
Igralec tedna v LP je nogometa...
22.2.2019 | Evropski pokali
Arsenal prvič po devetih letih
22.2.2019 | Evropske lige
Bonucci se je sam vrgel na tla...
21.2.2019 | Evropski pokali
Kovač priznal zavlačevanje
21.2.2019 | Evropski pokali
Emery: Ozil odloča, kaj bo sto...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Navijači Arsenala so si včeraj lahko oddahnili. Po porazih proti zagrebškemu Dinamu in Olympiacosu v prvih dveh krogih so topničarji zdržali pritisk ter z včerajšnjo visoko zmago v Grčiji potrdili drugo mesto v skupini. Čeprav je Arsenalu voda že krepko tekla v grlo, je cilj uresničen, velike zasluge za to pa ima francoski napadalec Olivier Giroud, ki je Arsenalu s hat-trickom odprl vrata raja.

"To je bila verjetno ena mojih najboljših tekem za Arsenal. Že pred tekmo sem imel dober občutek, vendar nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo. Napredovali smo in to je odlično za našo samozavest na prihodnjih tekmah," je povedal Giroud, in priznal, da je bilo po zmagi v slačilnicah Arsenala zelo veselo.

"Občutek je bil izjemen, saj nam v tej skupini nikakor ni bilo lahko. Zaradi uvodnih porazov smo bili v zelo težkem položaju, vendar pa menim, da smo svojo moč pokazali tedaj, ko je bilo to najbolj potrebno."
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE