Damjan Tratnik   15. julij 2010
Ni vedel, da gre za dres Barcelone

Fabregas: Bila je le šala

"Vse skupaj je bila le šala," pravi Cesc Fabregas, ki miri ogorčene navijače Arsenala, ki preprosto ne morejo pozabiti prizora s proslave Špancev ob naslovu svetovnih prvakov.
SORODNE NOVICE
FA pokal: Znova zahteven žreb ...
19.2.2019 | Evropske lige
Ole: To je velika zmaga za Uni...
19.2.2019 | Evropske lige
Sancho? Seveda ga je Liverpool...
19.2.2019 | Evropske lige
Z Mauriziom Sarrijem je konec
19.2.2019 | Evropske lige
Če hočemo biti elita, moramo o...
19.2.2019 | Evropske lige
FA pokal: Razglašeni Chelsea p...
18.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ob proslavljanju naslova svetovnih prvakov so si soigralci Cesca Fabregasa v španski reprezentanci privoščili manjšo potegavščino, in sicer so (Carles Puyol in Gerard Pique) Cesca oblekli v dres Barcelone ter tako še dodatno prilili olje na ogenj. O prestopu oziroma povratku Fabregasa iz Arsenala v Barcelono se namreč govori že dolgo časa in morda bo posel speljan prav to poletje. Po eni strani smešna, po drugi pa predvsem za navijače Arsenala neprijetna potegavščina.

Fabregas se zaveda, da se s takšnimi stvarmi ne gre igrati, zato je užaljenim navijačem Arsenala, ki težko požirajo neprestano pojavljajoče se govorice o selitvi v Barcelono, pojasnil, da o vsem skupaj pred samim dogodkom ni ničesar vedel.

"Včasih ne vemo, kaj počnemo. Takšne stvari se zgodijo ob posebnih trenutkih. Mislim, da o tem ni potrebno veliko govoriti, šlo je le za šalo v okviru velike proslave. Pepe me je odvlekel na oder, nisem vedel, kaj se bo zgodilo. Najprej sem mislil, da so me odeli v zastavo ali kaj podobnega. Uživali smo in se zabavali, ne gre pa za nič resnega," je pojasnil Fabregas.

Barcelona je pred časom na naslov Arsenala poslala ponudbo za Fabregasa, težko kar 30 milijonov angleških funtov, ki pa jo je Arsene Wenger zavrnil. Odtlej se ni v zvezi s Fabregasovim statusom spremenilo prav nič.

"Manj se govori o tem, bolje je. Moramo ostati mirni in počakati, pa bomo videli, kaj se bo zgodilo."


 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 16.7.2010, 00:38 Prijavi komentar
to sem jaz ze 100krat rekel da je samo sala, na forumu od 24ur.com pa nekateri take stale delajo iz tega, da je kar sick.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE