Uredništvo    3. april 2016
Zdravnik Mark Bonar o dopingu v klubih Premier League

Doping v vrhu Premier League?

Britanski dnevnik The Sunday Times je udaril z novico o dopingu v tamkajšnjem športu, med 150 grešniki naj bi bilo tudi več nogometašev Premier League.
SORODNE NOVICE
FA pokal: Wolves in Palace med...
17.2.2019 | Evropske lige
Manchester City lahko osvoji v...
17.2.2019 | Evropske lige
Mourinho je ustvaril nezdravo ...
17.2.2019 | Evropske lige
Guardiola: Žal mi je, ker Mahr...
16.2.2019 | Evropske lige
Za sarkastičen aplavz sodniku ...
16.2.2019 | Evropske lige
Dvojni udarec za Manchester Un...
15.2.2019 | Evropske lige
The Sunday Times se je v zadnjem času specializiral za odmevna razkritja iz sveta dopinga, nazadnje so bili na udaru atleti, zdravnik Mark Bonar, pa je otoškim kolegom razkril še veliko več. Zdaj je 38-letni Londončan povedal, da ima več strank, ki so člani angleških prvoligaških klubov Arsenala, Chelseaja in Leicester Cityja. Imen kršiteljev Bonar in The Sunday Times nista podala, gre pa sicer za skrivoma posnete izjave, ki jih je pridobil Timesov novinar ob pogovoru z Bonarjem.

Slednji je omenjal tudi igralce kriketa, kolesarje, boksarske prvake, teniške igralce in ostale sodelujoče v različnih disciplinah borilnih veščin. S steroidi, rastnimi hormoni in epom naj bi zalagal okoli 150 posameznikov po celotni Evropi, bojda je skrbel tudi za nekatere profesionalce v priljubljeni plesni oddaji televizije BBC Strictly Come Dancing.

"Arsenal je strašno razočaran z objavo teh lažnih trditev, ki nimajo osnove. Sunday Times ve, da nima dokazov in niti čvrste opore, vseeno pa je objavil te trditve. To je zelo resna stvar in klub se skupaj z našimi igralci zaveda, kaj sledi. Mi se zelo strogo držimo napotkov Svetovne protidopinške agencije," je v izjavi za javnost že sporočil Arsenal, oglasili so se tudi pri Chelseaju.

"Te trditve so lažne in povsem brez osnove. Chelsea nikoli ni koristil uslug dr. Bonarja in nima podatkov, da bi ga obiskal katerikoli nogometaš, oziroma, da bi koristil njegove usluge. Zelo resno jemljemo težavo dopinga v športu in se popolnoma držimo pravil. Poleg tega so igralci Chelseaja podvrženi rednim pregledom in testom," so sporočili z zahodne strani metropole.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 13
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
XaviHernandez6 4.4.2016, 08:29 Prijavi komentar
124421 no shit Sherlock, da jemlejo take stvari, ki niso dolgo v telesu.. Svaka čast odkril si toplo vodo mongloid..
The Pensioners 3.4.2016, 20:52 Prijavi komentar
The @SundayTimesNews allegations are false and very misleading. I have never had a relationship with any premier football club or player.-Boner(Twitter). Toliko o dopingu. Bučke se morejo prodajat
The Pensioners 3.4.2016, 20:38 Prijavi komentar
Ti si pa pravi Sherlock 124421. Vem, da se različne substance različno dolgo obdržijo v krvi. Zato pa je med šporniki tako priljubljen koks, ker se hitro izloči iz sistema. Vseeno se pa določene nedovoljene substance obdržijo kar dolgo in bi testi meli svojo težo. Če bi pa Boner na plan zvlekel dejstvo, da se je lahko substanca že izločila iz telesa lahko pa še zmeraj priloži dokumentacijo. Prav bi bilo, da se stvari razjasnijo pa čeprav bi rezultati lahko močno škodovali ugledu BPL-ja.
didi 3.4.2016, 18:16 Prijavi komentar
Huth ni prestopil iz Chelsea v Leicester, ampak je bil vmes se M'boro in Stoke. Torej bi morala biti tudi ta dva vprasljiva. ce ze, bi lahko bili zveza Cech, Gallas, Cole, Benayoun, Bruma, Van Aanholt...
124421 3.4.2016, 17:35 Prijavi komentar
Če bi res želeli koga ujeti, bi to naredili brez novic v javnosti, ubistvu je bila to rešitev za vse grešnike, lahko pa je seveda šlo za lastno promocijo tega bonarja, nikoli ne bomo izvedel.
124421 3.4.2016, 17:33 Prijavi komentar
The pensioners kaj si ti še kak gringo tipa xavimungo6. Kaj misleš, da je to kar stalno v krvi, zakaj misliš, da ujamejo tako malo kolesarjev, ker morajo imeti hudičevo srečo, da te snovi zaznajo, ni to trava, da vzameš en lasek in lahko za 5 let nazaj gledaš, a je v telesu thc.
mth213 3.4.2016, 12:42 Prijavi komentar
Wenger je na to že lani opozarjal, da se vse več igralcev dopingira v PL in hotel da se to še bolj raziskuje. FA ga je skoraj kaznovala. In tako bo tudi tukaj. Če so dokazi jih mi še dolgo ne bomo spoznali, ker bi s tem PL in nogomet dobila veliko črno piko. Ni pa samo v PL. Tudi v realu in barci in ostalih top klubih bi se lahko kaj našlo, vendar tega ne bodo povedali.
Branjevka 3.4.2016, 12:12 Prijavi komentar
Drgače pa edino povezavo Leicester, Arsenala, Chelsea in Birminghama vidim v bivših igralcih. Huth(Leicester), Cech(Arsenal, mogoče okrevanje po poškodbi glave?), Mario Melchiot(Chesea, Birmingham). V članku piše, da naj bi bivši kondicijski trener predstavil igralce dotičnemu doktorju. Pa po moje se hoče sam skeširat na bivših igralcih, ne pa da bo zajebal trenutne.
Branjevka 3.4.2016, 12:10 Prijavi komentar
Lahka spraviš Ranierija iz Juventusa, samo ne moreš pa Juventusa iz Ranierija.
Branjevka 3.4.2016, 12:09 Prijavi komentar
No če je Čelsi na dopingu pol morejo zahtevat povračilo stroškov, ker mislim, da jim nekako ne deluje. Bi pa razložilo zakaj so letos tako slabi, če so jih recimo po prejšnji sezoni nehali jemati.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE