Uredništvo    14. avgust 2018
Petru Čechu se zbadanja iz Leverkusna niso zdela prav nič zabavna

Čecha razburile provokacije iz Leverkusna

Češki vratar Petr Čech se je jezno odzval na zbadanja nemškega Leverkusna na socialnih omrežjih, na katerih so se Nemci posmehovali njegovim težavam z obvladovanjem žoge.
SORODNE NOVICE
De Gein agent ogroža dogovor z...
19.2.2019 | Evropske lige
Abramovič bo Sarriju dal še Ma...
19.2.2019 | Evropske lige
FA pokal: Znova zahteven žreb ...
19.2.2019 | Evropske lige
Ole: To je velika zmaga za Uni...
19.2.2019 | Evropske lige
Sancho? Seveda ga je Liverpool...
19.2.2019 | Evropske lige
Z Mauriziom Sarrijem je konec
19.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Legendarni češki vratar Petr Čech ni bil niti najmanj navdušen nad provokacijami na socialnih omrežjih, katere je proizvedel nemški Bayer iz Leverkusna. Ko je v času srečanja angleškega prvenstva med Arsenalom in Manchester Cityjem eden od navijačev Arsenala objavil video posnetek, na katerem je Čech zgrešil žogo in skorajda prejel sramoten zadetek, je objavo komentiral kar uradni profil Bayerja in zapisal: "Morda poznamo nekoga …"

To je seveda letelo na nekdanjega vratarja Bayerja Bernda Lena, ki je poleti iz Leverkusna prestopil v Arsenal in je omenjeni otvoritveni tekmi nove sezone sede na klopi za rezervne igralce. V nadaljevanju so pri Leverkusnu objavili še posnetek, na katerem je hitra podaja Lena vodila k  zadetku Bayerja, zraven pa so dodali še ciničen pripis: "Če morda koga zanima, kako se igra od obrambe naprej …"

Provokacije, ki so bile vsaj posredno uperjene proti Čechu, Čech ni sprejel najbolje. Leverkusnu je namenil naslednji odgovor.

"V Arsenalu delimo pomembne vrednote, zaradi katerih naš klub ni velik zgolj v nogometnem delu. Pošteno tekmovanje, profesionalnost in športno obnašanje so vrednote, ki jih prenašamo na mlade igralce in žalostno je videti, ko nek drug klub takšnih vrednot ne deli,"
je zapisal Čech, in v poplavi sporočil hitro prejel tudi odgovor iz Leverkusna.

"Živjo Petr. Kot kaže je bila naša šala, da bi raje videli igrati Lena, našega nekdanjega igralca, sprejeta drugače kot smo si želeli. Šlo je le za prijateljsko zbadanje. Vsi se zavzemamo za vrednote, o katerih si pisal in tvojemu velikemu klubu želimo vse najboljše. Mimogrede, čestitke za obrambo ena na ena proti Sergiu Agueru!"
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
FCB 14.8.2018, 16:16 Prijavi komentar
Ce se neves so v celsiju vsi najboljsi od dneva ko podpisejo :)
johny6636 14.8.2018, 14:21 Prijavi komentar
Čech je bil top golman najboljši na svetu 2004 in 2012, očitno pa ga je prestop v Arsenal popolnoma pokvaro :( Škoda vedno bo ostal moj najljubši golman in mislim, da legenda Chelseaja. Brez njega ne bi zmagali leta 2012 lige prvakov :)
tuctuc 14.8.2018, 11:18 Prijavi komentar
Ne vem zakaj so kupli Lena, če bo še vedno Čech prvi golman.
ECking 14.8.2018, 09:33 Prijavi komentar
valda da ga zapece ,ce je pa isto ze odkar je prisel!!! Jao jao moj Arsenal .....letos bomo nekje med 8. -10. mestom
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE