Damjan Tratnik   20. december 2012
Trener Malage meni, da so Španci za Santiaga Cazorlo iztržili premalo

Cazorla je odšel pod ceno

Trener Malage Manuel Pellegrini meni, da je španski klub Santiaga Cazorlo poleti Arsenalu prodal krepko pod ceno. Arsenal je po njegovem mnenju izkoristil tedanjo finančno krizo v klubu.
SORODNE NOVICE
Bo Arsenal zadel v srčiko Ajax...
20.1.2019 | Evropske lige
Ozil? Kot da le še čaka na upo...
17.1.2019 | Evropske lige
Wenger bo nocoj lahko sijal od...
16.1.2019 | Evropske lige
Mislintat zaradi nesoglasij za...
16.1.2019 | Evropske lige
Čech bo snel čelado in rokavic...
15.1.2019 | Evropske lige
Arsenal nima denarja za okrepi...
11.1.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Španski reprezentant Santiago Cazorla je v prvih mesecih na Otoku hitro pokazal, da je Arsenal v njem dobil odličnega igralca. V angleškem prvenstvu je dosegel že sedem zadetkov, še posebej razpoložen pa je bil ob začetku tega tedna, ko je na gostovanju pri Readingu vpisal svoj prvi hat-trick v angleškem nogometu. Arsenal je za 28-letnega ofenzivnega vezista poleti Malagi odštel približno 15 milijonov funtov, kar je po mnenju trenerja španskega kluba Manuela Pellegrinija občutno prenizek znesek.

"Veliko španskih klubov se mora odreči svojim najboljšim igralcem, zato je pač razlika v kakovosti med Barcelono in Realom ter ostalimi tako velika. Malaga se je morala zaradi ekonomskih razlogov prilagoditi, zato smo morali sprejeti ponudbo za Santiaga Cazorlo. Njegov primer je težko pojasniti. Prestop se je zgodil v času akutne krize v klubu. Njegova prodaja in iztržen znesek pa sta bila nedvomno velika napaka," je povedal Pellegrini.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
bumbazumba 20.12.2012, 15:32 Prijavi komentar
No pa tudi Malaga se ne sme kaj preveč pritoževati. Mislim da je bila tole win-win poteza za oba kluba Arsenal je dobil top playmakerja za solidno ceno, Malaga pa je na izpraznjeno mesto posadil Isca in izbrusila nov dragulj. Bog ve kako bi se Isco razvijal če bi Cazorla ostal ;)
Gunner 20.12.2012, 13:33 Prijavi komentar
Takšen igralec je glede na prikazano in, če bo konstantno nadaljeval tako kar upam da bo... je po današnjih cenah 30mil+ To je bila velika sreča za Arsenal, ker drugače bi bilo še slabše kot je atm.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE