Uredništvo    3. maj 2018
Anglež kritično o Kloppovem pomočniku

Buvač? To bi bilo smešno!

Nekdanji angleški vezist Danny Murphy meni, da bi bila morebitna odločitev Arsenala, da za glavnega trenerja pripelje Željka Buvača, smešna in neverjetna za klub, ki se želi vrniti med najboljše.
SORODNE NOVICE
Neymar demantiral, da ni spošt...
16.11.2018 | Evropske lige
Bavarci pred zvezdniškim podpi...
15.11.2018 | Evropske lige
Mesut Ozil je prejel naravnost...
14.11.2018 | Evropske lige
Najboljši trenutek Aubameyanga...
10.11.2018 | Evropske lige
Grozljivi obeti za Dannyja Wel...
10.11.2018 | Evropske lige
Özilu je vseeno
9.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Številna trenerska imena se v zadnjem času, odkar je postalo jasno, da se bliža konec Wengerjeve ere, povezujejo z glavnim trenerskim stolčkom pri Arsenalu. Med njimi presenetljivo tudi Željko Buvač, 56-letni strokovnjak, ki je večino svoje trenerske kariere preživel kot pomoč Jurgena Kloppa.

Buvač in Klopp sta se pred kratkim po poročanju angleških medijev (znova) sprla, od takrat pa Buvač ni več aktiven član Liverpoolovega strokovnega štaba, tako naj bi ostalo vse do konca te sezone.

Spor na relaciji Klopp-Buvač pa je bil tudi iskra za govorice o Buvačevi kandidaturi za glavno trenersko mesto pri londonskem Arsenalu, od katerega se bo poleti poslovil legendarni Arsene Wenger. Nekdanji angleški vezist in član Liverpoola Danny Murphy meni, da Buvač ni primeren za vodenje kluba, kot je Arsenal.

"Po mojem mnenju bi bilo res neverjetno, če bi Arsenal za trenerja postavil nekoga, ki nima praktično nobenih izkušenj biti glavni trener, sploh pa ne pri klubu take veličine. To bi bilo naravnost smešno! Ni pomembno, kako inteligenten je oz. kako je do zdaj deloval. Biti pomočnik se ne more primerjati z delom glavnega trenerja," je možnosti državljana Bosne in Hercegovine zavrnil Murphy.

"Res je, samo zato, ker doslej še nisi bil v vlogi glavnega trenerja, še ne pomeni, da ne moreš uspeti. Poznamo takšne primere. Vendar ne govorimo o službi v Championshipu ali angleški tretji ligi. Govorimo o Arsenalu, ki želi tekmovati z največjimi klubi. Ogromno dela je tam treba opraviti in moj pomislek je predvsem ta, kako bi mož brez izkušenj znal obvladati igralce, ko bi v ekipi prišlo do težav. Če na to nisi pripravljen, se lahko slabo konča. Biti glavni trener je povsem edinstvena služba," je za Sky Sports povedal Murphy.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 35
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 4.5.2018, 02:05 Prijavi komentar
Ce te tak mot, Pool pa pod pod noge in ne vracaj se. Smo zmogli do sedaj in bomo zmogli tudi v prihodnji brez tebe. Je pa res, da peder prepozna pedra, tako da cmok cmok soncni otrok.
Lamus 3.5.2018, 23:08 Prijavi komentar
Ti pa kot obična štajerska pederčina? :) Kaj boljše? :)
mabor60 3.5.2018, 21:26 Prijavi komentar
s tem pool pool pool pool pool zvenite kot kup ljubljanskih pedrov s tičem na čelu
Intelekt 3.5.2018, 20:19 Prijavi komentar
Aja, da ti neposredno odgovorim, moj komentar se je nanasal na ta clanek in v tem kontekstu wengerja ter kloppa - buvaca, on pa je potem repliciral za vcerajsnjo tekmo..
Intelekt 3.5.2018, 20:17 Prijavi komentar
Pod tem clankom sem komentiral lapsus glede wengerja in kloppa( ko sem napisal da mu frustrcije onemogocajo funkcionalno razmisljanje)...te "frustracije" so posredno od drugih clankov, kjer je v vecini izpostavljal sodnisko krajo proti Cityu in sedaj proti Romi. Ni slab pjeb, sam skoda ko ne vidi malo sirse..
Who? 3.5.2018, 20:03 Prijavi komentar
Intelekt, ne vem a sem jst kaj spregledal ali pa si totalno mimo brcnil. Če se zadeva navezuje na komentiranje pod kakšnim drugim člankom, pol sori za petlanje, pod tem člankom, pa partito ni ene zadeve folš povedal čez Pool ali njihovo napredovanje.
partito 3.5.2018, 14:44 Prijavi komentar
Lej ,če ne bo kakšnega blackouta za Pool imate lepe šanse za naslov;) Pa upam,da sodnikov sploh ne bomo opazili v finalu;)
Intelekt 3.5.2018, 14:26 Prijavi komentar
No saj, ker jih nisi stel si pristranski. Vsaka napaka za sabo povlece nek tok dogodkov, to je pa prevec hipoteticno da bi zdej kategorizirala pomembnost. In se enkrat.. 1. ni bila piskana 11m za pool nad Manejem(marsikdo bi piskal), 2. Ni bil piskan prekrsek nad Ginijem na robu kazenskega 3. Dzekov gol iz offsida 4. Neregularna 11m pri Klavanu 5. Nepiskana roka Radje(identicno kot pri Klavanu, ce je ena je tudi druga .. Za Romo nista bili dosojeni dve 11m in morda rdec karton TAA, kjer pa se lahko primerja prekrsek Manolasa nad Manejem, ko je bil zadnji igralec. In ko potegnes crto, ni bil noven nacrtno oskodovan in prikrajsan za finale. Liverpool je tja napredoval regularno in zasluzeno in pika.
partito 3.5.2018, 14:17 Prijavi komentar
nepomembno
partito 3.5.2018, 14:17 Prijavi komentar
vedno skušam biti realen in povem kako jaz vidim situacijo.. ampak to je samo moje mnenje (nepomebno)
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE