Uredništvo    16. november 2017
Arsenal je vrgel lovke na pomembnega akterja iz zakulisja Dortmunda

Arsenal snubi šefa rekrutacije BVB

Londonski Arsenal želi Dortmundu speljati vodjo ogledniške službe Svena Mislintata, ki je prejel zasluge za številne sijajne nakupe kot denimo Roberta Lewandowskega ali Shinjija Kagawe.
SORODNE NOVICE
V Liverpoolu se kopičijo težav...
12.12.2018 | Evropske lige
Arsenal bi se krepil pri konku...
12.12.2018 | Evropske lige
Španec želi Premier League zam...
12.12.2018 | Evropske lige
Nekdanji Rdeči vrag pozna reši...
12.12.2018 | Evropske lige
Dortmund v kneževini dobil dvo...
11.12.2018 | Evropske lige
City si je omislil novega vrat...
11.12.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Nemški velikan Dortmund je to poletje odbil napad svojega bavarskega tekmeca Bayerna, ki je želel iz Westfallna odpeljati zelo cenjenega vodjo ogledniške službe Dortmunda Svena Mislintata. Športni direktor kluba Michael Zorc je Mislintata uspel prepričati v to, da zavrne Bayern in z Dortmundom sklene novo pogodbo, kot vse kaže pa je bil to bolj Pirova zmaga, saj je 45-letnik po poročanju Kickerja znova na izhodnih vratih kluba.

Mislintat naj bi bil tik pred sklenitvijo dogovora z Arsenalom, pri katerem naj bi zavzel enako vlogo kot jo opravlja v Dortmundu. In zakaj toliko šundra okoli človeka, ki deluje v zakulisju delovanja nogometnega kluba?

Mislintat v ogledniških krogih uživa izjemen ugled in naj bi bil eden kreatorjev politike kluba, ki v zadnjem času pospešeno novači prvovrstne dragulje z vsega sveta, njegova beseda pa naj bi bila ključna pri nakupih nogometašev kot so Robert Lewandowski, Shinji KagawaPierre-Emerick Aubameyang in Ousmane Dembele, ki so v Dortmundu postali velike zvezde in se v številnih primerih tudi za nekajkrat večje zneske prodali v druge klube.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE