Damjan Tratnik   24. julij 2015
Arsenal se utaplja v denarju

Arsenal lahko kupi, kogar hoče

Direktor Arsenala Lord Harris trdi, da imajo topničarji na računu toliko denarja, da bi si lahko omislili še tako pregrešno drage okrepitve.
SORODNE NOVICE
FA pokal: Znova zahteven žreb ...
19.2.2019 | Evropske lige
Ole: To je velika zmaga za Uni...
19.2.2019 | Evropske lige
Sancho? Seveda ga je Liverpool...
19.2.2019 | Evropske lige
Z Mauriziom Sarrijem je konec
19.2.2019 | Evropske lige
Če hočemo biti elita, moramo o...
19.2.2019 | Evropske lige
FA pokal: Razglašeni Chelsea p...
18.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Arsenal je imel v preteklosti precej težav z zadrževanjem svojih najboljših igralcev, saj se je nemalokrat zgodilo, da so njihovi zvezdniki okrepili neposredne tekmece. V zadnjih letih temu ni več tako, z nakupoma Alexisa Sancheza in Mesuta Ozila pa se je tudi Arsenal priključil tistemu delu evropske elite, ki lahko za nove igralce namenja najbolj vrtoglave zneske. Direktor Arsenala lord Harris trdi, da je finančno stanje kluba trenutno naravnost izjemno, saj naj bi bi imel po njegovih besedah klub na računu več kot 200 milijonov funtov.

"Če bi naš trener želel igralca, ki bi podrl naš prestopni rekord, bi ga v klubu podprli. Če bi si želel takšnega igralca, bi ga dobil. Z izjemo Lionela Messija in Cristiana Ronalda bi lahko kupili katerega koli nogometaša na svetu,
" je povedal Harris, in pojasnil. "Ko smo se preselili na stadion Emirates, smo bili z denarjem precej na tesnem, danes pa smo glede tega veliko bolj svobodni. Lahko bi šli na trg in kupili katerega koli igralca z izjemo tistih, ki se jih ne da kupiti za nobeno ceno. Imamo Wengerjev seznam želja in na njem je zapisano tudi ime napadalca, vendar vam ne bom razkril njegovega imena. Njegov klub more biti pripravljen na prodajo, vendar mislim, da si želi priti k nam. Vse je odvisno od tega, ali bo njegov klub našel primerno zamenjavo zanj, saj gre za klub, kateremu ni treba prodajati."

Angleški mediji v zadnjih dneh namigujejo na to, da naj bi si Arsenal zaželel zvezdniškega napadalca Reala iz Madrida Karima Benzemaja, za katerega naj bi bili Londončani pripravljeni odšteti kar 45 milijonov funtov odškodnine.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 20
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
ajaxavi 25.7.2015, 13:47 Prijavi komentar
CJ Alexis je stalno igral v Barci, nwm ki si ga ti vido na klopi. Prodalo se ga je, da je nastal prostor za Suareza, in ob tem triu je bolj za pričakovat, da se bo s klopjo sprijaznil Pedro in ne Alexis, zato ga je Barca bila pripravljena prodati tako poceni, sploh ob njegovi želji, da gre v Arsenal. Tako da še enkrat, igral je stalno.
chelsea1905 25.7.2015, 13:28 Prijavi komentar
wenger tako ali tako simpatizira vsakogar, samo, da je francoz.. ;)
Greg 25.7.2015, 13:12 Prijavi komentar
Kawky...to so sami kafanski mojstri. Dinho80 je prva zvezda med njimi, HamKam se poskuša ufurati pa ga že dolg časa ni bilo na fuzbal sceni...ga jebe navajanje podatkov pa ne more izpadt kot pametnjaković. Arsenal ima denar, išče se TOP kvaliteta v napadu. Dolgo časa se ve, da je Wenger simpatizer Benzemaja, vprašanje če ga bo RM izpustil. Verjetno samo ob prihodu Reusa. Zelo malo je kvalitetnih napadalcev, še manj jih je na voljo na trgu.
chelsea1905 25.7.2015, 13:02 Prijavi komentar
Ja seveda stadion je odplačan...zdej je pa Wenger na potezi, kar se okrepitev tiče, letos nebo izgovorov, da ni dovolj denarja:)
Kawky 25.7.2015, 12:34 Prijavi komentar
P.S Ni zastojn dobo nagrado za trenerja desetletja (pred Guardiolo,Mourinhom,SAFom...) Mavo si prebrite kejko je on naredo za angleško ligo in Arsenal pol pa pametujte a je slab trener al ne ;)
Kawky 25.7.2015, 12:33 Prijavi komentar
Dinho80 koga predlagaš Seedorfa ali Inzaghija ? ;)
johney 25.7.2015, 11:25 Prijavi komentar
če wenger ni sposoben trener pol ni noben
Dinho8O 25.7.2015, 11:20 Prijavi komentar
Pol pa bi si lahko privoščili bolj sposobnega trenerja tudi.
Kawky 25.7.2015, 02:33 Prijavi komentar
HamKam : Ker Ozil pa Alexis sta pa sedeva na klopi predn sta pršva Arsenalo al ;)
HamKam 24.7.2015, 21:53 Prijavi komentar
Joj, daj prosim, ne sanjaj ... postavi se na realna tla, kogarkoli si lahko kupite, ma seveda, mogoče kogarkoli izmed tistih, KI GREJEJO KLOP, tisti, ki pa igra redno v prvi postavi pri kakšnem večjem klub, ga bo pa Arsenal težko dobil. Pa o Benzemaju sanjajo, ko, da bo denar omehčal Real (ker jim ga res primanjkuje, a ne), sploh ne bomo debatiral, jao ...
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE