Uredništvo    9. oktober 2012
Rusi bi Benficinega Argentinca

Gaitan mimo velikanov v Anži?

Anži se je zapičil v Benficinega Argentinca Nicolasa Gaitana. Zapravljivi Rusi so za 24-letnega ofenzivnega vezista pripravljeni plačati 24 milijonov evrov.
SORODNE NOVICE
Agent na Instagramu razkril no...
15.11.2018 | Evropske lige
Ajax se bo še potil za izločil...
7.11.2018 | Evropske lige
Ajax tipa osmino finala
23.10.2018 | Evropske lige
Popoln večer za Benfico
8.10.2018 | Evropske lige
Kljub igralcu manj Benfica zav...
2.10.2018 | Evropske lige
Luisao po 15 letih v Benfici s...
26.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zanimala sta se Liverpool in Manchester United, toda zdaj se je v boj za argentinskega ofenzivnega vezista vmešal še bogati ruski prvoligaš Anži. Nicolas Gaitan, 24-letni otrok Boce Juniors, je trenutno član portugalskega velikana Benfice, ki utegne Argentinca januarja prodati. Kateremu od zainteresiranih klubov, še ni znano, zagotovo pa najboljšemu ponudniku. 

Anži je pripravljen ponuditi veliko denarja. Klub, ki ga vodi priznani nizozemski trener Guus Hiddink, naj bi imel na strani že pripravljenih 24 milijonov evrov. Če to ne bo dovolj, bodo Rusi zlahka dodali še kakšen milijon. Gaitan, ki ga v Argentini številni vidijo kot naslednika legendarnega Juana Romana Riquelmeja, je v Benfico pred dvema letoma (kot zamenjava za Angela Di Mario, ki je odšel v Real Madrid) prišel za dobrih osem milijonov evrov, tako da se Benfici obeta nov odličen posel. Če bodo zainteresirani klubi za Gaitana uprizorili "dražbo", pa še posebej. 
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE