Uredništvo    9. oktober 2012
Rusi bi Benficinega Argentinca

Gaitan mimo velikanov v Anži?

Anži se je zapičil v Benficinega Argentinca Nicolasa Gaitana. Zapravljivi Rusi so za 24-letnega ofenzivnega vezista pripravljeni plačati 24 milijonov evrov.
SORODNE NOVICE
Talisca zavrnil Romo in United...
9.6.2018 | Evropske lige
Zec odhaja v Benfico!
30.5.2018 | Evropske lige
Sporting je Benfici podaril li...
14.5.2018 | Evropske lige
Herrera kot Messi provociral n...
16.4.2018 | Evropske lige
Carrasco in Gaitan odšla na Ki...
26.2.2018 | Mednarodni nogomet
Swansea želi Atleticov napadal...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Zanimala sta se Liverpool in Manchester United, toda zdaj se je v boj za argentinskega ofenzivnega vezista vmešal še bogati ruski prvoligaš Anži. Nicolas Gaitan, 24-letni otrok Boce Juniors, je trenutno član portugalskega velikana Benfice, ki utegne Argentinca januarja prodati. Kateremu od zainteresiranih klubov, še ni znano, zagotovo pa najboljšemu ponudniku. 

Anži je pripravljen ponuditi veliko denarja. Klub, ki ga vodi priznani nizozemski trener Guus Hiddink, naj bi imel na strani že pripravljenih 24 milijonov evrov. Če to ne bo dovolj, bodo Rusi zlahka dodali še kakšen milijon. Gaitan, ki ga v Argentini številni vidijo kot naslednika legendarnega Juana Romana Riquelmeja, je v Benfico pred dvema letoma (kot zamenjava za Angela Di Mario, ki je odšel v Real Madrid) prišel za dobrih osem milijonov evrov, tako da se Benfici obeta nov odličen posel. Če bodo zainteresirani klubi za Gaitana uprizorili "dražbo", pa še posebej. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE