Damjan Tratnik   8. avgust 2013
Anži ima novega trenerja

Anži bo vodil Gadžiev

Ruski Anži je z imenovanjem domačega stratega Gadžija Gadžieva za novega trenerja moštva potrdil svojo korenito spremenjeno politiko in delovanje na precej nižjih obratih.
SORODNE NOVICE
Bijol zamudil obisk UFC junaka...
20.10.2018 | Evropske lige
Southampton želi Promesa
19.1.2018 | Evropske lige
Razvpiti Kerimov aretiran v Fr...
23.11.2017 | Evropske lige
Zenit odpustil Lucescuja
28.5.2017 | Evropske lige
Mevlja na zbor z velikim skalp...
3.10.2016 | Evropske lige
Birsa zavrnil milijonsko ponud...
26.7.2016 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Obdobje razkošja iz razsipništva ruskega Anžija je kot kaže dokončno konec. Po tem, ko je predsednik kluba Konstantin Remčukov potrdil namere lastnika Sulejmana Kerimova o korenitem znižanju stroškov, je o novi podobi kluba iz Makačkale dovolj zgovorna že poteza, ki se tiče menjave na trenerskem stolčku. Po slovesu Guusa Hiddinka je moštvo le nekaj tednov vodil nekdanji pomočnik Alexa Fergusona pri Manchester Unitedu Rene Meulensteen, ki je tudi sklenil ero dragih, a ne preveč učinkovitih nizozemskih strategov. Na klop se je vrnil v Makačkali dobro znani 67-letni Gadži Gadžiev, ki je Anži v različnih obdobjih svoje kariere vodil že štirikrat. Povratek Gadžieva je jasen signal na to, da bodo pri Anžiju zdaj veljali drugačni zakoni, saj naj bi se klubski proračun po napovedih Remčukova zmanjšal za več vsaj trikrat in sicer od 180 milijonov dolarjev na vsega 50 do največ 70 milijonov dolarjev.

Premiki v Anžiju bodo zagotovo precej odjeknili na nogometni tržnici, saj ima ruski klub v svojih vrstah celo kopico prvovrstnih nogometašev, ki so se v preteklosti že spogledovali s prestopi v največje klube v Evropi. To denimo velja za Brazilca Williana, Kamerunca Samuela Eto'oja, Francoza Lassano Diarraja, ruskega reprezentanta Jurija Žirkova
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
LI1 8.8.2013, 12:14 Prijavi komentar
Chelsea se naj bi po pisanju spletnega portala goal.com zanimal za Eto'oja in Williana:)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE