Damjan Tratnik   6. april 2011
Španskega prvoligaša bo reševal Roberto Olabe

Almeria dobila novega

Vodstvo španskega prvoligaša Almerie je še drugič v tej sezoni poskrbelo za spremembo na trenerski klopi. Jose Luis Oltra se je poslovil, klub bo reševal Roberto Olabe.
SORODNE NOVICE
"Messi se je spremenil, je vod...
18.9.2018 | Evropske lige
La Liga: Stuani se še ni ohlad...
17.9.2018 | Evropske lige
Griezmann: Sem na ravni Ronald...
17.9.2018 | Evropske lige
Bale: Brez Ronalda je bolj spr...
17.9.2018 | Evropske lige
Tito Vilanova bi danes praznov...
17.9.2018 | Evropske lige
Je Modrić utajil dva milijona ...
14.9.2018 | Evropske lige
(foto: splet)
Do konca sezone tudi v La Ligi ni več veliko, v taboru Almerie pa so se odločili za še zadnji poskus iz obupa - menjavo trenerja. Almeria je trenutno na zadnjem mestu španskega prvenstva in bo potrebovala pravi mali čudež, da se bo rešila pred izpadom, če ji bo kljub temu uspelo zadržati mesto med prvoligaši, pa bodo navijači še dolgo častili Roberta Olabeja. Slednji se je lotil sila nehvaležne naloge, potem ko je sprejel vabilo na prosto delovno mesto, ki ga je doslej opravljal Jose Luis Oltra.

Olabe je že služboval pri Almerii, in sicer je bil v sezoni 2006/07, v kateri se je klub prebil iz druge v prvo ligo, športni direktor. "Olabe je garač v pravem pomenu besede in sila metodičen trener, ki odlično pozna tako klub kot tudi moštvo," so 43-letnika iz Baskije, ki je sicer nekdanji profesionalni vratar, predstavili na uradni spletni strani Almerie. Oltra je sicer Almerio vodil od lanskega novembra dalje, ko je zamenjal Juana Manuela Lilla, zanj pa je bil usoden ponedeljkov domači poraz z 1:3 proti Athleticu iz Bilbaa.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE