OSTALE NOVICE
Stran
od 7
10.9.2018
Evropske lige
Komaj 19-letni nogometaš St. Etienna William Gomis, sicer član rezervne ekipe francoskega kluba, je umrl za posledicami ran iz strelnega orožja. Gomis je bil sorodnik znamenitega Bafetembija Gomisa.
1
25.8.2018
Evropske lige
Robert Berić bo v tretjem krogu francoske Ligue 1 v kadru za obračun Saint-Etienna in Montpellierja ter posledično upal na prve ligaške minute to sezono.
2
16.5.2018
Evropske lige
Trend prehoda francoskih klubov v tuje lastništvo se nadaljuje. Naslednji klub, ki bo dobil nove lastnike, je Saint Etienne, ki je predmet zanimanja ameriških vlagateljev.
1
13.3.2018
Evropske lige
Samo pet tednov zatem, ko je Mathieu Debuchy zapustil Arsenal, je zabil dva gola, izgubil ni nobene tekme, padel v oči francoskemu selektorju in postal igralec meseca v Ligue 1.
8
3.3.2018
Evropske lige
Slovenski reprezentant Robert Berić je danes proti Dijonu dosegel svoj četrti in peti zadetek v letošnji sezoni francoske Ligue 1. Prvega je dosegel po lepem strelu z glavo, drugega s pravim evrogolom!
10
17.2.2018
Evropske lige
Robert Berić je na gostovanju v Angersu kaznoval napako in nerodnost domačega vratarja ter se veselil že svojega tretjega prvenstvenega zadetka v letošnji sezoni.
4
9.2.2018
Evropske lige
Oglejte si zadetek Roberta Berića, ki je St. Etiennu priigral veliko točko proti favoriziranemu Marseillu. To je bil njegov drugi prvenstveni zadetek po povratku s posoje.
3
8.2.2018
Evropske lige
Nekdanji branilec Arsenala in francoske izbrane vrste, Mathieu Debuchy, je priznal, da je bil zelo jezen na trenerja "topničarjev" Arsena Wengerja, ki mu je preprečil selitev k Manchester Unitedu.
2
25.1.2018
Evropske lige
Končalo se je kar deset let trajajoče bivanje srbskega branilca Nevena Subotića pri Borussii iz Dortmunda. Njegov novi klub je postal Saint-Etienne.
0
Evropske lige
Francoski St. Etienne je prodal napadalca Loisa Dionyja, za katerega je prejšnje poletje plačal rekordno odškodnino. Na pragu prihoda je izkušeni branilec Dortmunda Neven Subotić.
1
Stran
od 7