Uredništvo    11. januar 2013
Prvi v Swanseaju, drugi v Saint-Etiennu

Laudrupov sin v Francijo

Michael Laudrup je s Swanseajem hit letošnje sezone v Premier League. Na dobri poti do uspeha pa je tudi njegov sin Andreas, ki je prestopil v Saint-Etienne.
SORODNE NOVICE
PSG prekinil z vezistom
22.2.2019 | Evropske lige
Mbappe težji nasprotnik kot Me...
22.2.2019 | Evropske lige
Rabiot odpustil svojo mamo
21.2.2019 | Evropske lige
PSG prekinil z Emiratesom in s...
21.2.2019 | Evropske lige
Berič podpisal z zeleno-belimi...
20.2.2019 | Evropske lige
Italijanski zvezdnik (verjetno...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: splet)
Michael Laudrup s Swanseajem navdušuje Anglijo. Trener kluba iz Walesa je še posebej opozoril nase v sredo, ko je Swansea v ligaškem pokalu malce nepričakovano premagal Chelsea. Danec je tako lahko upravičeno ponosen na svoje delo in tudi na svojega sina Andreasa. Slednjega se verjetno marsikdo med vami spominja iz Lige prvakov, v kateri je ta 22-letni nogometaš igral za Nordsjaelland. No, po izpadu iz Lige prvakov bo Andreas Laudrup izziv zdaj poiskal v močnejši ligi in močnejšem klubu.

Nordsjaelland je mladega vezista do konca letošnje sezone posodil francoskemu Saint-Etiennu. Francozi bodo imeli po koncu sezone tudi možnost, da Laudrupovo pogodbo tudi odkupijo.

Andreas Laudrup bo imel, če bo želel zgraditi vsaj podobno kariero kot njegov oče, precej dela. Michael Laudrup je namreč eden najboljših danskih nogometašev vseh časov. Igral je za Brondby, Juventus, Lazio, Barcelono, Real Madrid, Vissel Kobe in Ajax. Za Dansko je odigral 104 tekme in zabil 37 zadetkov. Bil pa je tudi italijanski, španski in nizozemski državni prvak. 
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE