Damjan Tratnik   10. maj 2016
St. Etienne bo izgubil uspešnega trenerja

Berić bo dobil novega trenerja

Christophe Galtier, ki je bil zaslužen za prihod Roberta Berića v St. Etienne, bo po izteku letošnje sezone zapustil klub, v katerem je uspešno deloval kar sedem let.
SORODNE NOVICE
Ligue 1: V Monacu šok terapija...
20.10.2018 | Evropske lige
Je to novi Džeko?
20.10.2018 | Evropske lige
Zame je trenerska referenca Pe...
18.10.2018 | Evropske lige
Tarča Bayerna in Barcelone izb...
16.10.2018 | Evropske lige
Henry je novi trener Monaca
13.10.2018 | Evropske lige
PSG še vedno želi Wengerja
13.10.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Francoski prvoligaš St. Etienne ima za seboj še eno uspešno sezono, saj pred zadnjim krogom zaseda visoko peto mesto na prvenstveni lestvici. V prihodnji sezoni bo nekdanji klub Michela Platinija obrnil nov list v svoji zgodovini, saj z veliko verjetnostjo odhaja trener, ki je moštvo uspešno vodil vse od leta 2009.

Christophe Galtier, ki je bil med drugim zaslužen tudi za prihod slovenskega reprezentančnega napadalca Roberta Berića, je namreč naznanil, da bo poleti zapustil St. Etienne in se najverjetneje podal v tujino.

"Pripravljen sem na izziv v katerem od najmočnejših prvenstev na svetu. Serie A je izjemno prvenstvo in že danes kar dobro govorim italijansko. Zelo natančno bom preučil tudi ponudbe iz Španije, Nemčije in Anglije," je povedal Galtier, za katerega naj bi zanimanje kazala tudi angleška prvoligaša Everton in Swansea.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE