OSTALE NOVICE
Stran
od 38
14.2.2019
Evropske lige
Neuspehi, ki so to sezono preželi Monaco, bodo po Thierryju Henryju terjali še eno glavo. Ob službo bo prvi operativec kluba in za lastnikom drugi najpomembnejši človek Monaca.
0
3.2.2019
Evropske lige
Sprememba trenerja je v Monacu že prinesla napredek. Prebudil pa se je tudi novinec v moštvu Cesc Fabregas, ki je dosegel prvi gol v dresu tega kluba. Več v videu.
0
31.1.2019
Evropske lige
Leicester City in Monaco sta si izmenjala dva odlična igralca, za katera sta nedavno plačala precej visoki odškodnini - približno 30 milijonov evrov. Še posebej dober ulov bi lahko uspel Leicestru.
1
29.1.2019
Evropske lige
Za mladega vezista Monaca in belgijske reprezentanca Yourija Tielemansa vlada precejšnje zanimanje v Angliji. Zanj sta se zelo ogrela dva kluba elitne Premier League.
0
Evropske lige
Thierry Henry ima vse, da lahko postane vrhunski trener, je prepričan španski vezist Cesc Fabregas, ki je v Monacu zdaj ostal brez dolgoletnega soigralca in tudi dobrega prijatelja.
3
27.1.2019
Evropske lige
Brazilski veteran Naldo je v Monaco pozimi prispel kot igralec, ki naj bi z izkušnjami stabiliziral obrambno vrsto, na prvih treh tekmah pa mu je uspel "dosežek", kakršnega v Ligue 1 niso videli že 30 let.
2
26.1.2019
Evropske lige
Trimesečni mandat Thierryja Henryja na klopi Monaca je zdaj tudi uradno zapečaten. Vodstvo kluba je na klop vrnilo njegovega predhodnika in ob tem priznalo, da je bila njegova odstavitev velika napaka.
0
25.1.2019
Evropske lige
Nekdanji francoski nogometni zvezdnik, danes pa že nekdanji trener Monaca, Thierry Henry, očitno že pozna ime svojega naslednika na vselej vroči trenerski klopi prvoligaša iz Kneževine. Presenečenje?
8
24.1.2019
Evropske lige
Trenerski mandat Thierryja Henryja na klopi Monaca se je sprevrgel v prvovrstno polomijo. Vodstvo kluba ga je za nedoločen čas suspendiralo, saj je Henry povsem izgubil kontrolo nad ekipo.
3
Evropske lige
Slovitemu Thierryju Henryju se obeta hitro slovo od klopi Monaca, njegovo mesto pa bo zasedel trener, čigar imenovanje bi predstavljalo prvovrstno presenečenje..
4
Stran
od 38