Uredništvo    26. julij 2017
Mbappe očitno (še) ne gre v Real Madrid

Zagotavljam, dogovora ni

Podpredsednik Monaca Vadim Vasilyev je javno reagiral na zgodbo o dogovoru Reala z Monacom za prestop Kyliana Mbappeja. Dogovora, poudarja, ni. Obstaja pa ideja, da bi Mbappe podaljšal pogodbo.
SORODNE NOVICE
Dva gola Neymarja ob visoki zm...
16.12.2017 | Evropske lige
Eksperimenta z Bielso v Lillu ...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Balotelli? Odvisno od Evrope ....
15.12.2017 | Evropske lige
Ligue 1 podprla prihod VAR
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Kylian Mbappe kot vse kaže ni nič bližje Realu kot je bil še nekaj časa nazaj. Govorica, ki se je pred dnevi pojavila v medijih in je pompozno trdila, da je mladi francoski napadalec skorajda že na poti v Madrid, namreč ne drži. Podpredsednik Monaca Vadim Vasilyev namreč zatrjuje, da dogovora Reala in Monaca za prestop talentiranega napadalca ne obstaja. 

"Zagotavljam vam, da dogovora ni. Za Mbappeja smo prejeli pomembne ponudbe. Je največji talent. Dogovarjamo se za podaljšanje pogodbe, upam, da bomo pri tem uspešni," je zatrdil Vasilyev, ki je v Monacu prvi operativec in neposredno odgovoren lastniku kluba Dmitryju Rybolovlevu.

Monaco je sicer to poletje že izgubil pomembne člane lanske šampionske ekipe Bernarda Silvo, Temoueja Bakayoka in Benjamina Mendyja, od mladega Mbappeja pa se v kneževini kot vse kaže še ne želijo ločiti. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE