Uredništvo    25. julij 2018
Ruski talent gre v Monaco

Vasilyev: Golovin je naš

Ruski talent Aleksandr Golovin je bil tudi želja Chelseaja in Juventusa, toda po besedah Vadima Vasilyeva je bitko zanj dobil Monaco.
SORODNE NOVICE
Zame je trenerska referenca Pe...
18.10.2018 | Evropske lige
Bernardo: Z Monacom bi bili ev...
16.10.2018 | Evropske lige
Tarča Bayerna in Barcelone izb...
16.10.2018 | Evropske lige
Henry je novi trener Monaca
13.10.2018 | Evropske lige
PSG še vedno želi Wengerja
13.10.2018 | Evropske lige
Skavt: Lillov trio Bip Bip
12.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Aleksandr Golovin ima za seboj zelo dobro svetovno prvenstvo v Rusiji, ki je le še podžgalo zanimanje klubov, med katerimi sta tudi Chelsea in Juventus. Doslej je vse kazalo na to, da bo Rusa ujel Juventus, a se to kot vse kaže ne bo zgodilo. Oglasil se je namreč podpresednik Monaca Vadim Vasilyev in razkril, da je njegov klub ujel Golovina.

"Danes popoldne sta se Monaco in CSKA dogovorila za prestop Golovina. Pogajanja so bila zapletena. Vse do zadnjega nisem bil prepričan, da se bomo dogovorili. Zgodaj maja sem slišal enega človeka iz vodstva Juventusa, da je Aleksandrov prestop v Juventus dogovorjen. Kljub temu je bil naš glavni konkurent Chelsea. Prepričan sem, da je Monaco ponudil boljše pogoje in je tudi boljši projekt za igralca. Monaco je lahko zanj odskočna deska, poglejte, kje igrajo naši bivši igralci," je dejal Vasilyev. 

Monaco bo za igralca plačal 30 milijonov evrov. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
ros44 26.7.2018, 11:35 Prijavi komentar
"Our main competitor was Chelsea. I believe that Monaco offered more favourable conditions for the club and a more understandable project for the player. "Chelsea is a top club, who I treat with great respect, but the midfield is overloaded. In my opinion, Aleksandr can definitely play in any of the leading clubs in the world. But it will take him some more time, he is in a transition stage." Originalen citat, nogomania če že prevajate, prevajajte pravilno ne da nekaj po svoje pišete, ker dejansko ste par stavkov čist obrnili.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE