Damjan Tratnik   4. julij 2014
Klub iz kneževine preklical prestop nekdanjega člana Barcelone

Valdes besen na Monaco

Kot vse kaže, je Victor Valdes pripravljen Monaco odpeljati na sodišče. V ekipi, ki skrbi za njegovo kariero, so prepričani, da so v kneževini prekršili pravila.
SORODNE NOVICE
Zame je trenerska referenca Pe...
18.10.2018 | Evropske lige
Bernardo: Z Monacom bi bili ev...
16.10.2018 | Evropske lige
Tarča Bayerna in Barcelone izb...
16.10.2018 | Evropske lige
Henry je novi trener Monaca
13.10.2018 | Evropske lige
PSG še vedno želi Wengerja
13.10.2018 | Evropske lige
Skavt: Lillov trio Bip Bip
12.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ena od včerajšnjih odmevnih novic je bila tudi ta, da Victor Valdes kariere ne bo nadaljeval pri Monacu. Dolgoletni član Barcelone se je že pred leto dni odločil, da bo letos zapustil Nou Camp, da ne bo podaljšal svoje pogodbe. Zaželel si je nove pustolovščine, čeprav naj bi imel na mizi kar nekaj zanimivih ponudb, pa je na koncu sprejel tisto, ki mu jo je predstavil Monaco. S slednjim je dogovor dosegel že pred meseci, a kaj, ko se je potem zgodila najhujša možna stvar: huje si je poškodoval koleno, zaradi česar še nekaj časa ne bo nazaj v pogonu.

"Valdes je poškodovan, zato ga ne bo k nam," je to, da se je Monaco umaknil, potrdil Vadim Vasiljev, podpredsednik člana Ligue 1. Toda Valdes je menda zaradi tega besen na Monaco, prepričan je namreč, da so bile kršene njegove pravice. "Dejstvo je, da smo z Monacom že podpisali štiriletno pogodbo, od katere so oni odstopili enostransko. Naredili bomo vse za to, da bomo zavarovali svoje pravice," je ogorčen Monacu zagrozil vratarjev agent Gines Carvajal.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 9
Starejši naprej | Novejši naprej
pepe 4.7.2014, 21:49 Prijavi komentar
Pogodba pred 1.7. ni mogla bit podpisana, ker je bil član Barce, lahko so bili ustno dogovorjeni ali pa so imeli predpogodbo
pepe 4.7.2014, 21:48 Prijavi komentar
testa sposobnosti (pač teža, vzdržljivost, kondicija...) - to pa je napisano tako zelo laično oz. preprosto, da bolj ne more bit. Na takšnem zdr pregledu se pregleda celo telo zelo podrobno in temeljito, obremenilni test je zelo napreden in kompleksen, meri se VO2 max, ....
die machine 4.7.2014, 20:52 Prijavi komentar
Kaj pa je rinil vstran...
Satko 4.7.2014, 16:36 Prijavi komentar
Malo si je tudi sam kriv. Lepo so mu pri Barci nudili novo pogodbo, pa ne. Za tak primer imajo naši bivši južni bratje pregovor: "Ne traži kruha preko pogače."
retropil 4.7.2014, 15:43 Prijavi komentar
podpisano je imel predpogodbo, ne pogodbo. nemogoče je, da podpiše končno pogodbo še preden zapusti barcelono. torej nemogoče da bi opravil zadnje zdravniške preglede, katere je še lahko zahteval Monaco.
napoleon 4.7.2014, 14:33 Prijavi komentar
če je pogodba podpisana in opravi zdravniške, ter se naknadno poškoduje mislim da nima nobene veze več al ga oni še hočejo al pa ne. igralec je njiho. pravno gledano ga morejo plačevat kot je bilo predhodno dogovorjeno, če pa se odločijo za enostransko prekinitev pa kolikor vem gre skozi vendar ne tako enostavno kot si oni to predstavljajo. majo pa to prednost da dokler igralec ne dokaže nasprotnega je kup denarja njihov.
doktor 4.7.2014, 11:25 Prijavi komentar
zna bit da je on ta preizkus opravil preden se je poškodoval
watchtower 4.7.2014, 10:57 Prijavi komentar
hmmm... sicer se na to ne spoznam, a vendar... a ni tako, da ima klub pravico skenslat podpisano pogodbo, če igralec ne opravi "testa sposobnosti (pač teža, vzdržljivost, kondicija...). sicer je bilo podobno tudi z našim matavžem, a vsaj na fifi maš vedn opcijo, da skenslaš, če ne opravi preizkusa in se mi zdi, da bi bilo nerealno, če bi to veljal le na fifi
johnny 4.7.2014, 10:19 Prijavi komentar
sej pa je lahko zdaj tretji vratar pri barci :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE