Uredništvo    25. maj 2018
V Monacu dopuščajo možnost novega eksodusa

V Monacu se obeta nov velik osip

Podpredsednik Monaca Vadim Vasiljev je priznal, da obstajajo možnosti, da bi klub poleti zapustili Fabinho, Thomas Lemar, Djibril Sidibe in golgeter Radamel Falcao.
SORODNE NOVICE
Ligue 1: Lille zapravil nekaj ...
17.2.2019 | Evropske lige
Gueye še ni prebolel spodletel...
16.2.2019 | Evropske lige
Slabi rezultati odsekali pomem...
14.2.2019 | Evropske lige
Bo Barcelono zamenjal za Pariz...
13.2.2019 | Evropske lige
Buffon: Zdelo se je enostavno....
13.2.2019 | Evropske lige
Čas je, da PSG osvoji Ligo prv...
13.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Francoski Monaco je prejšnje poletje razprodal šampionsko moštvo, saj je v istem prestopnem roku za velik denar prodal Kyliana Mbappeja, Bernarda Silvo, Benjamina Mendyja in Tiemouja Bakayoka. Klubu iz kneževine je kljub temu še vedno ostalo dovolj srebrnine, navkljub izjemnemu zaslužku v prejšnjem prestopnem roku pa podpredsednik kluba Vadim Vasiljev opozarja, da bi podoben osip lahko sledi tudi to poletje.

Monaco ima v svojih vrstah veliko  zanimivih nogometašev, med katerimi še posebej izstopajo vidni akterji šampionske sezone Fabinho, Djibril Sidibe, Thomas Lemar in Radamel Falcao. Vsi štirje imajo snubce in vsi štirje bi po besedah Vasiljeva lahko odšli.

"Fabinhu smo dali besedo, saj je bil z nami štiri leta in smo mu obljubili, da bo lahko odšel. Moramo pa počakati na pravo ponudbo, saj nikoli ne bomo prodali igralca, če ponudba za klub ne bo zadovljiva. Atletico Madrid ni edini klub, ki je zanj pokazal zanimanje," je za SFR Sport začel Vasiljev.

"Za Sidibeja je veliko zanimanja. Slišal sem govorice, da ga hoče Manchester United, vendar na mizi nimamo konkretne ponudbe. V njegovem primeru bomo počakali do konca svetovnega prvenstva. Enako velja za Thomasa Lemarja. Prepričan sem, da je pred njim odlično svetovno prvenstvo, nato pa se bomo pogovorili o ceni," je povedal Vasiljev, in se za konec dotaknil še prihodnosti kolumbijskega golgeterja Radamela Falcaa.

"Tudi v njegovem primeru moramo počakati na mundial, nato bomo pa videli. Želel bi si, da ostane, a če bo želel oditi drugam, se bomo pogovorili."

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
stingray 25.5.2018, 19:47 Prijavi komentar
Hehe Scooby saj ne da Monaco že par let ne zapravlja veliko in dejansko obrača velike dinarje z nakupom mladih igralcev ki so ''poceni'' in jih proda za 4x več.
partito 25.5.2018, 16:37 Prijavi komentar
Lemarja se ne bi branil..
peacemaker1 25.5.2018, 14:52 Prijavi komentar
...pa saj so ja bili lani v polfinalu?!?..;)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE