Anže Zajič   16. september 2014
Pri Monacu nezadovoljni z Leonardom Jardimom

Stolček se mu že trese

Se bodo pri Monacu zaradi krize, v katero je padla njihova članska ekipa, odzvali tako, da bodo zamenjali trenerja? Leonardu Jardimu se že resno trese stolček.
SORODNE NOVICE
Lucas Moura naslednja zvezda n...
12.12.2017 | Evropske lige
Francoski ligaški pokal: Monac...
12.12.2017 | Evropske lige
Mbappe v protinapad s 36km/h
10.12.2017 | Evropske lige
Nov Lyonov biser Aouar priigra...
10.12.2017 | Evropske lige
Neymar z dovoljenjem PSG odšel...
10.12.2017 | Evropske lige
Repasu pol ure igre ob porazu ...
3.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Po petih odigranih krogih v Ligue 1 so na vrhu Lille, Marseille in Bordeaux, pri dnu pa presenetljivo eden od obeh klubov, ki sta se v pretekli sezoni borila za naslov prvaka. Monaco je doslej slavil le enkrat in kar trikrat izgubil, zato predzadnje mesto na lestvici dejansko ne preseneča. Po slovesu Radamela Falcaa in Jamesa Rodrigueza to za številne ni nekaj šokantnega, ne glede na vse pa se je pričakovalo vsaj malce boljše rezultate. Tudi uprava kluba, ki je menda že sila nezadovoljna s trenerjem Leonardom Jardimom. In francoski mediji tako poročajo: Portugalcu se resno trese stolček.
 
40-letni v Venezueli rojeni strokovnjak, ki je pred tem vodil tudi Olympiakos in lizbonski Sporting, se je v kneževino preselil šele letos poleti, ko je zamenjal Claudia Ranierija. Tega so odpustili, čeprav je osvojil drugo mesto in Monaco v prvi sezoni med elito popeljal v Ligo prvakov.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE