Uredništvo    1. maj 2016
Kje bo kariero nadaljeval Radamel Falcao?

Se bo Falcao vrnil na začetek?

Predsednik argentinskega velikana River Plateja Rodolfo D'Onofrio je razkril, da se je s kolumbijskim zvezdnikom Radamelom Falcaom pogovarjal o povratku v Buenos Aires.
SORODNE NOVICE
Mourinho: Pogba ne bo več kape...
25.9.2018 | Evropske lige
Sarr tarča londonskega Arsenal...
25.9.2018 | Evropske lige
Ligaški pokal: United z Derbyj...
25.9.2018 | Evropske lige
Abramovič pripravljen prodati ...
25.9.2018 | Evropske lige
Pogba: Moramo napadati, napada...
25.9.2018 | Evropske lige
Salah je zabil najlepši gol se...
24.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Kolumbijski zvezdnik Radamel Falcao v prihodnji sezoni zagotovo ne bo več član londonskega Chelseaja, z veliko verjetnostjo pa je prav tako že odigral svojo zadnjo tekmo za francoski Monaco, s katerim ima sicer veljavno pogodbo. Nekdanji sijajni golgeter, ki je po odhodu iz madridskega Atletica izgubil svoj golgeterski "instinkt", šteje 30 let in bi moral biti po tem kriteriju na višku moči, kljub temu pa ga govorice vse bolj povezujejo s slovesom od evropskega nogometa.  V ZDA in na Kitajskem se mu ponujajo odlične poslovne priložnosti, na njegovo emocionalno plat pa je pritisnil legendarni argentinski River Plate, h kateremu se je Falcao preselil že pri rosnih 15 letih.

Falcao je kasneje pri "milijonarjih" preživel kar osem let in se uveljavil kot eden najboljših nogometašev argentinskega prvenstva, v tem času pa je zgradil tudi most z navijači, ki bi dandanes Kolumbijca z velikim veseljem znova sprejeli medse. Predsednik Riverja Rodolfo D'Onofrio se zaveda, da River v finančnem smislu Falcau ne more ponuditi takšnih pogojev kot ostali tekmeci, a kljub temu Falcau sporoča, da so mu vrata Riverja na stežaj odprta.

"Pred šestimi meseci sem kontaktiral Radamela in ga povabil nazaj v River. Tedaj mi je dejal, da bi rad ostal v Evropi, kar je logično, saj igra za velik klub in služi veliko denarja. Povratek v River je odvisen le od njega. Vrata so mu odprta. Zelo bi bil vesel, če bi znova postal naš član," je povedal D'Onofrio.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE